RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Погляд

Організатори заколотів в Україні повинні відчувати невідворотність покарання

Олександр Сотник розповів, що потрібно зробити з Глазьєвим і Шойгу

Олександр Сотник розповів, що потрібно зробити з Глазьєвим і Шойгу Генпрокуратура України опублікувала радіоперехоплення телефонних розмов Сергія Глазьєва з людьми, причетними до анексії Криму та розпалювання війни на території України Фото: прес-служба президента Росії

Генпрокуратура України опублікувала аудіоперехоплення розмов нинішнього радника президента РФ Володимира Путіна Сергія Глазьєва, які, на думку ГПУ, є доказами причетності влади Росії до посягання на територіальну цілісність України. Крім того, ГПУ назвала прізвища 18 російських чиновників, яким направила повістки і повідомила про підозру в причетності до організації гібридної війни в Україні. Серед них - міністр оборони РФ Сергій Шойгу, колишній повпред Путіна в так званому "Кримському федеральному окрузі" Олег Белавенцев та інші. На думку російського журналіста і блогера Олександра Сотника, на всіх російських політиків, причетних до підготовки збройних заколотів і вторгнення в Україну, потрібно заводити кримінальні справи, а також оголосити в розшук за лінією Інтерполу, щоб вони ніде не відчували себе в безпеці.

Активність російських державних діячів, розкрита "прослушкою", вражає. З іншого боку, вже в ті дні було зрозуміло, що провокації з боку Росії готувалися на найвищому рівні.

Але тепер є прямі докази причетності конкретних офіційних осіб до підготовки масованого вторгнення в Україну, і це дуже важливо. Це – документ, на підставі якого і потрібно заводити кримінальні справи.

Глазьєв, Шойгу і всі особи, причетні до підготовки збройних заколотів у Харкові, Одесі та інших регіонах України, мають відбути заслужене покарання. Їх необхідно оголосити в розшук за лінією Інтерполу, щоб вони ніде не відчували себе в безпеці.

Це – державні і військові злочинці. І вони повинні щодня, щогодини і щохвилини відчувати за спиною дихання невідворотного покарання.

На жаль, у смутні та лихі часи завжди є люди, готові зрадити і продати свою країну, за певну винагороду, і тут же знаходиться "Диявол", готовий оплатити послуги зрадників. Жоден з таких людей не повинен уникнути відповідальності.

І нехай у Кремлі верещать про "переслідування інакодумців у бандерівській Україні", але ми розуміємо, що ціна таких істерик – ламаний гріш. Тільки стійкість і рішучість допоможе Україні здобути справжню незалежність, пішовши з-під сатанинського крила "Луб'янського брата".

Читайте також

Пошук "Патріотів": що НАТО пообіцяв Україні

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба приїхав в НАТО попросити ЗРК Patriot, що йому відповіли

Примара Трампа: як НАТО намагається допомогти Україні

На зустрічі глав МЗС країн — членів НАТО питання України — головне на порядку денному