RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Небо підготувало жінкам свій подарунок: якою буде погода у святкові вихідні

Погода на 6-8 березня

Погода на 6-8 березня Фото: pixabay.com

Уже в дебюті календарної весни на українців очікують затяжні вихідні: 6-8 березня. Правда, після відносного тепла, яке спостерігалося в перших числах березня, у найближчі дні синоптики прогнозують знову незначне похолодання і навіть сніг. Якою буде погода на перше свято весни, дізнавався "Апостроф".

Згідно з даними Укргідрометцентру, у суботу, 6 березня, практично по всій країні очікується сонячна погода з незначною хмарністю. Тільки на сході країни пройдуть дощі з мокрим снігом.

Найтепліше в цей день буде на півдні. Вдень температура повітря підніметься до 3-5 градусів з позначкою "плюс", а в нічний час доби стовпчики термометрів впадуть в діапазоні від 0 до 2 градусів тепла.

На півночі і сході вдень очікується від 1 до 3 градусів вище нуля, а в нічний час доби буде від 0 до 2 градусів тепла на сході і від 4 до 6 морозу - на півночі України.

На заході і в центрі вдень синоптики прогнозують 1-4 градуси тепла, а після заходу сонця похолодає до 3-6 градусів морозу.

У неділю, 7 березня, синоптики прогнозують хмарну, але суху погоду.

Південь продовжить встановлювати температурні рекорди в порівнянні з іншими регіонами країни. Вдень тут буде від 5 до 7 градусів тепла, а вночі стовпчики термометрів покажуть від 3 до 5 градусів з позначкою "мінус".

Трохи прохолодніше буде на заході України. Удень синоптики прогнозують від 4 до 6 градусів тепла, а після заходу сонця стовпчики термометрів опустяться до 4-6 градусів морозу.

На півночі, сході і в центрі денні температури повітря встановляться в діапазоні від 2 до 5 градусів з позначкою "плюс", а вночі повітря охолоне до 5-9 градусів морозу.

У понеділок, 8 березня, який також є вихідним днем, на сході і в центрі погода зіпсується. Тут пройдуть дощі з мокрим снігом. На решті території України збережеться суха, але хмарна погода.

На півдні в цей день повітря прогріється до 6-9 градусів тепла, а вночі стовпчики термометрів впадуть до 2 градусів морозу.

На сході, заході і в центрі в денний час доби очікується від 2 до 4 градусів тепла, а вночі - від 0 до 3 градусів з позначкою "плюс".

У північних регіонах в цей день синоптики прогнозують 1-3 градуси тепла вдень і 1-3, але вже морозу, вночі.

Читайте також

Марш додому! Як спрацює скасування консульських послуг за кордоном

Експерти скептично поставилися до ідеї запровадження обмежень щодо роботи консульств

Дуже багато людей питає, чи буде новий наступ на Київ - офіцер Сил оборони

Офіцер Євген Тихий - про допомогу Україні, спроби росіян здійснити новий наступ та ймовірність контрнаступу ЗСУ

Окупаційні війська продовжують атакувати околиці Часового Яру - офіцер бригади "Рубіж"

Офіцер бригади Рубіж Володимир Черняк розповів про ситуацію у Часовому Яру та плани росіян захопити місто