RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Від +13 до +35 та багато дощів: синоптики дали прогноз на вихідні

В Україні очікується зміна погоди

В Україні очікується зміна погоди Фото: УНІАН

Почалися затяжні вихідні у зв'язку зі святкуванням Дня Конституції, 28 червня. Таким чином, понеділок також буде офіційним неробочим днем. Маючи в запасі три вільних дня, актуальним стає питання проведення дозвілля. Чи втрутиться в плани українців метеорологічна ситуація, дізнавався "Апостроф".

За даними "Укргідрометцентру", в суботу, 26 червня, на півдні, заході та півночі країни пройдуть грозові дощі. Суха та малохмарна погода збережеться тільки на сході та в центрі України.

Втім, незважаючи на прогнозовані опади, спека в цей день нікуди не піде. На півночі, сході та в центрі в цей день очікуються екстремальні температури: від 32 до 35 градусів тепла вдень і близько 20-22 градусів з позначкою "плюс" стовпчики термометрів покажуть в нічний час доби.

Трохи прохолодніше буде на півдні України: вдень повітря прогріється до 31-33 градусів тепла, а після заходу сонця температура впаде до 20-22 градусів вище нуля.

Відносний метеорологічний комфорт збережеться тільки на Західній Україні: вдень тут варто очікувати від 24 до 27 градусів з позначкою "плюс", а ось вночі стовпчики термометрів покажуть від 18 до 21 градуса тепла.

У неділю, 27 червня, грозові дощі практично повністю накриють територію України. Сухо буде тільки на Закарпатті та північному заході країни.

Правда, в цей же день прогнозується і незначне похолодання. Так, на півночі, сході та в центрі вдень синоптики обіцяють від 26 до 29 градусів тепла, а після заходу сонця стовпчики термометрів покажуть від 17 до 20 градусів з позначкою "плюс".

На півдні України вдень від +25 до +27 градусів. Аналогічні денні температури будуть в цей день і на заході країни. А ось вночі на півдні від 18 до 20 градусів вище нуля, а на заході стовпчики термометрів покажуть вночі від +13 до +16 градусів.

У понеділок, 28 червня, температурна картина залишиться незмінною, але ситуація з опадами зміниться. Цього разу на території всієї Західної України синоптики прогнозують хмарну, але суху погоду, а ось жителів південних, східних, північних і центральних регіонів країни чекають грозові дощі.

Читайте також

Кримінальні евакуатори - що ховається за вивіскою "Експрес-Т"

Фірма Експрес Таксі займається кримінальною діяльністю

У нас залишився останній форпост перед Часовим Яром - офіцер бригади "Рубіж"

Офіцер бригади Рубіж Володимир Черняк розповів про ситуацію у Часовому Яру та плани росіян захопити місто

Українці зачекалися тепла, але з Росії суне неприємний сюрприз

У вихідні в Україні буде перепочинок з дощем, але при цьому вночі очікуються заморозки до мінус 3 градусів

Новини партнерів