RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Концерти російських артистів в Україні треба тупо зривати - Ігор Кондратюк

Чому Філіпу Кіркорову знову дозволили виступати в Україні

Чому Філіпу Кіркорову знову дозволили виступати в Україні Ігор Кондратюк Фото: facebook.com/0nline.starbrothers

Останніми днями в Україні активно обговорюють російських діячів культури. Приїзд скандально відомого репера Басти, а також історія із (не)забороною на в’їзд щодо Філіпа Кіркорова стали новим приводом для обговорення дій влади. І хоча привезти російського артиста до України коштує дорого, вони й надалі користуються попитом серед українських слухачів. Чому російська естрада так прагне засвітитися в Україні та хто зіграв ключову роль в історії з Кіркоровим — в ефірі Апостроф Live на Апостроф TV розповів український телевізійний ведучий, продюсер, шоумен ІГОР КОНДРАТЮК.

— Чому російські артисти так прагнуть виступати в Україні? Адже Росія величезна країна, чому там не сидиться?

— Колись російський футболіст Ігор Коливанов перед Чемпіонатом Європи сказав таку фразу, коли його щось запитали про українських футболістів, мовляв, "вся Україна — це наша територія". Це відповідь на ваше запитання про те, чому вони сюди йдуть. Рятувати "русскоязичних" так званих, і допомагати заробляти на хліб з ікрою, як каже Серьога Пархоменко, нашим "контрамаркам" та іншим "карабасам". От і вся історія.

— Справа в грошах?

— Ні, а в тому, що вони вважають це своєю територією. Кожна людина, яка зараз іде вулицею, це їхня людина, і вони мають для них давати концерти.

— Про які суми можна говорити? Що тут можуть заробляти ті артисти, які то з’являються в переліку, то зникають?

— Я не в курсі. За своє життя я не привіз жодного російського артиста. Свого часу приїжджала Настя Стоцька - українка за походженням, тоді вона прогриміла на першій "Фабриці". Її привозив телеканал "Інтер", але я там не був дотичним. Вони мені не потрібні були. У мене було досить приязне відношення до творчості наших артистів.

Вони коштують дорого. Якщо вони дають концерти в Україні, то їм вигідно, умовно кажучи, палацу "Україна" вигідно, та й будь-якому концертному залу. Це вигідно тому, хто привозить, тому що в збиток собі ніхто не працює в цій сфері. Ну хіба що один раз, а потім реально банкрутують. Така історія.

— Тобто ви хочете сказати, що є люди, які лобіюють виключення певних артистів із "чорних списків", аби вони могли сюди приїздити? Я правильно зрозуміла?

— Загалом правильно. Ця історія про незрозумілу заборону на в’їзд, а потім про відміну цієї заборони для Філіпа Бедросовича Кіркорова, який допустив мінімум десяток виразів про Крим. Його відома фраза, сказана десь Путіну та в якомусь інтерв’ю, що найкраще місце в Росії для нього — це Крим. Для нього — корінного болгарина. Розумієте, вже за це його можна принципі не пускати в Україну, допоки Крим не повернеться в межі, у яких він має бути.

Але оскільки СБУ відмовилась від цього рішення, це означає, що хтось просто зателефонував і зробив телефонне право. Це те право і всі ті речі, про які на стадіоні під час великої битви з попереднім президентом йшлося, що цього не буде. Буде, ще і як. Аж гай шумить. А СБУ жує, вибачте, соплі. Повторюю, є мінімум десять причин не пускати Кіркорова на територію України.

— Чи може Кіркоров таки приїхати до України? Чи можуть відкритися двері для російських артистів?

— Ви знаєте, судячи з того, що так було зроблено, очевидно, у пацанчиків десь щось намічається, і треба, щоби там виступив Філя, бо так домовлено. Я не екстреміст, я спокійна людина. Але клянуся, такі приїзди й ті концерти, де вони планують виступати, треба тупо зривати. Як би не ставилися до тих, хто робить це регулярно, називаючи їх нечемними. Це дуже чемно — захищати свою територію. На жаль, у 21 столітті доводиться очевидні речі казати.

Читайте також

Арсенал - Челсі: онлайн трансляція "українського дербі" в Англії

Прямий ефір з Лондона - топ-матч чемпіонату Англії АРСЕНАЛ - ЧЕЛСІ - дивитись онлайн

Дуже багато людей питає, чи буде новий наступ на Київ - офіцер Сил оборони

Офіцер Євген Тихий - про допомогу Україні, спроби росіян здійснити новий наступ та ймовірність контрнаступу ЗСУ

Окупаційні війська продовжують атакувати околиці Часового Яру - офіцер бригади "Рубіж"

Офіцер бригади Рубіж Володимир Черняк розповів про ситуацію у Часовому Яру та плани росіян захопити місто

Новини партнерів