RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Починається нова епоха, держави припинять своє існування - астролог Влад Росс

У житті росіян відбудуться великі зміни, а в Україні очікується цікавий поворот подій

У житті росіян відбудуться великі зміни, а в Україні очікується цікавий поворот подій Влад Росс Фото: Апостроф

У світі починається нова епоха, яка знаменується освоєнням космосу і використанням природних ресурсів інших планет. Мільйонери стануть найбіднішими людьми на планеті, а світом володітимуть корпорації. Що ж буде з Україною й Росією, яка доля чекає на українських олігархів, чи піде Володимир Зеленський на другий термін, і хто серед діючих українських політиків точно стане президентом - про це та багато іншого в ефірі програми ОДИН, ДВА І ТИ на Апостроф TV розповів астролог ВЛАД РОСС.

— Скажіть, я правильно розумію, астролог — це астроном, який навчився заробляти на цій темі?

— Насправді, ні. Я народився на Кавказі, моя мама була астрономом на гірській астрономічній станції Шаджатмаз при Ельбрусі. Вона по суті дивилася в космос, робила аналізи тих же сонячних плям, наскільки вони сильні тощо.

Із самого дитинства мені долею вже був зумовлений інтерес до планет та зірок. Це ж так манить, заворожує. Дивлюся в телескоп — планета Юпітер, а що вона значить? Потім я дізнаюся, що вона в мене головуюча в гороскопі. А Юпітер — це велике щастя та популярність.

— Астрологи повинні знати космос із погляду науки?

— Бажано, так. Але в нас в астрології є профани, які тільки знають, що значить планета, але не дивляться в небо. Але я намагаюся заглядати в телескоп, усе знати про зірки, сузір’я, тому що на нас впливають не лише планети, а й далекі туманності. Наприклад, туманність Андромеди, або якась злісна зірка Алголь. У кого вона в карті, той може покінчити життя самогубством або в нього все буде класно йти по життю, йому диявол віддає все, усе біля його ніг.

Наприклад, є такий футболіст Девід Бекхем — зірка Алголь сходила в момент його народження. Але потім вона несподівано може його забрати із земної сцени і знищити повністю його славу.

— Наскільки цей ринок потужний? Є мільйонери серед астрологів?

— Мільйон — це що? Ну, мільйон доларів — ви вважаєте, це багато? Або мільйон гривень? Купив квартиру — уже мільйонер у гривнях. Тому я собі дозволив це. Загалом, трошки підзаробляють. На хліб вистачає, будемо так говорити. Може, навіть ще й на хліб з маслом.

— Хто із сучасних лідерів консультується у свого астролога або звертає увагу на всі ці процеси?

— Я не знаю. Та цікавився навіть Зеленський, партія "зелених" ("Слуга народу", — "Апостроф"). Вони були здивовані, що я ще у 2017 році сказав, що Зеленський виграє вибори й точно стане президентом. І потім, чесно кажучи, навіть зверталися з їх партії.

— Це у вас сеанс зв’язку був після того, як він став президентом?

— Насправді, і до, і після. Але це не означає, що ми особисто зустрічаємося із Зеленським - це неправда. Але є люди.

— Астрологія — це наука чи окультизм? Як це назвати?

— Астрологія — це наука про зірки. Астрономія й астрологія розділилися лише в XVII столітті. Йоганн Кеплер займався астрологією, і навіть сам Коперник так заробляв гроші. Іншим способом він не міг заробляти, крім як складання натальної карти народження й персонального гороскопу на життя.

Дійсно, іноді все буває пов’язано аж до хвилини, коли відбувається дія. Наприклад, інавгурація Зеленського — коли він клав руку на Пересопницьке Євангеліє та йому піднесли булаву — відбувалася під час сходження перевернутого символу (повішений чоловік). Я відразу сказав, що це найбільша небезпека в його житті, що Зеленського можуть прибрати. Президентство для нього може плачевно закінчитись.

Знову ж, зірки схиляють, але не зобов’язують. Інавгурація під руйнівним градусом, під десятим градусом Льва сталася в момент підняття булави і принесення присяги Зеленським. Тим більше, зовсім недавно він уже нарвався на олігархів, які можуть не пробачити йому війни проти них. До речі, я передбачав, що Зеленський рано чи пізно від діалогу з олігархами перейде до війни проти олігархів. Зовсім недавно у своєму прогнозі я сказав, що дуже великі й серйозні загрози будуть у Фірташа. Й недавно його почали гнобити. Знову мій прогноз справдився.

— Натальні карти — це якийсь формуляр, за яким ви все визначаєте?

— Так. Ось дивіться, якщо душа заздалегідь заселяється в людину разом із тілом немовляти в лоно матері, то Дух вселяється в момент народження, у момент перерізання пуповини й першого крику дитини. Знаєте, як "в ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа". Й ось ця магічна атмосфера, пов’язана з першим криком дитини, — вона ніби запалює на все життя. Якась матриця програмує людину до кінця життя.

— Коперник цим же займався, так?

— Так. Ми з якоюсь заданістю народжуємося - це натальна карта народження на життя. Але планети весь час рухаються. Наприклад, у Зеленського навесні я побачив складну комбінацію, я завжди йому говорив: "Володимир Зеленський, тобі на посту потрібно пережити весну, інакше буде страх для тебе й жах".

Сатурн — планета великого нещастя — проходив по Сонцю Зеленського. Сонце — це планета королів. І що ви думаєте? Росія ледве не напала на Україну в цей час. Квітень — там взагалі катастрофічний місяць. Чекали, що ось-ось сунуться сюди війська Путіна. Він пережив. Зірки схиляють, але не зобов’язують. Це був найнебезпечніший період в усьому правлінні Зеленського на посаді. Ось саме в цьому році.

Володимир Зеленський у Донецькій областіФото: president.gov.ua

— У нас же за календарем Майя повинен був бути кінець світу.

— Ні, вони помилилися на 8 років. Кінець календаря Майя повинен був відбутися не у 2012 році, а у 2020-му. Вони завжди говорили, що саме 21 грудня розпочнеться новий цикл календаря Майя. Просто хтось помилився з роком. Вони весь час на 8 років помиляються. Ось, наприклад, було передбачено, що Колумб відкриє Новий світ в 1500 році, а виявилося на 8 років раніше — 1492 рік. Ісус Христос народився не в нульовому році, а рівно за 8 років до цього. Ці терміни плавають, і дати збиваються.

— Тобто ми зараз живемо в кінці світу, правильно?

— Ні, просто почалася нова епоха Водолія — 21 грудня 2020 року в день з’єднання Сатурна і Юпітера у Водолії. А Водолій — це ціле тисячоліття. Його епоха вже відчувається. Почалося освоєння космосу, ми будемо підкорювати планети і використовувати їх ресурси. Мільйонери стануть найбіднішими людьми, будуть трильйонери, які будуть привозити алмази з якогось астероїда. Зараз абсолютно інша епоха починається — епоха, коли держави припинять своє існування, а замість них корпорації будуть володіти світом.

— За кордоном астрологія настільки ж популярна річ, як і в Україні?

— Я знаю, що дуже хороші астрологи і психологи є в Америці. Вони там дуже добре заробляють.

— Скільки актуальних на сьогодні політиків мають із вами якісь відносини?

— Людей 20–30. Я точно не рахував.

— Кого серед клієнтів більше: жінок чи чоловіків?

— Більше чоловіків, тому що саме чоловіків у політиці більше. А так, просто по життю — більше жінок.

— Є якась бізнес-астрологія, щоби відстежувати ринки?

— Так. Сьогодні про біткоїни питали. Я кажу: "Хлопці, ну він був $60 тисяч — це його стеля в цьому році. А так зараз дивіться, щоби не впав нижче $20 тисяч".

На біткоїни теж є натальна карта. Він народився 3 січня 2009 року. На ретроградному Меркурії, як зараз, завжди ці цифрові валюти падають. Днями знову був обвал 10 %, і знову біткоїн обвалився до $30 тисяч і навіть нижче.

— Ви робили прогноз на майбутнє Росії? Що на неї чекає?

— У них саме зараз починається найнебезпечніший період. Уран входить у будинок влади й перебуватиме там у найближчі 2–3 роки. А Уран — це планета переворотів.

Як би не намагався зберегти владу нинішній путінський режим, який там уже більше 20 років, вони все одно будуть зметені в кінцевому підсумку. Відбудеться повна перебудова і зміна еліт. Вихідці з КДБ не будуть правити найближчим часом, при владі будуть зовсім інші люди.

— Давайте поговоримо про майбутнє олігархів. Наприклад, Рінат Ахметов. З ним взагалі щось може трапитися?

— Ахметов мені навіть час народження давав свого часу. Народився він о третій годині дня. Висхідний Козеріг, який рухається до своєї мети. За Сонцем він Діва, народився 21 вересня. А Місяць у нього в Скорпіоні, тому це такий дуже чіпкий жук, дуже хитрий, досьє в нього на всіх є. Він про проступки всіх усе знає. Ця непотоплювана людина. Я абсолютно впевнений, що Рінат Ахметов ніколи не буде потоплений.

Рінат АхметовФото: Getty images

Природно, якщо прийдуть — а зараз прийдуть нові суперолігархи, які куплять землю, — ось це буде найбільша небезпека для Ріната Ахметова. Не розборки з президентом або політичними героями, Верховною Радою, а саме розборки з трильйонерами з Америки, Європи й Китаю. Тому що вони прийдуть купувати землю в Україні. Але, з іншого боку, це говорить про що? Як тільки вони скуплять землю, конфлікт на Донбасі одразу закінчиться.

— А в Ігоря Коломойського що?

— Я завжди говорив, що я його бачу в Ізраїлі. Він повернеться туди й буде ховатися від американської в’язниці.

— Дмитро Фірташ?

— Я вже давно говорив, що його схоплять за одне місце. Загалом, його схопили, і я думаю, що після того, як Курц піде з влади — це канцлер Австрії, завдяки якому Фірташ усе ще знаходиться у Відні — то Фірташ одразу загримить в Америку до в’язниці, і буде довічний термін.

— Віктор Медведчук із дружиною?

— До Криму поїде. Там йому місце, по-моєму. У нього там будинок або вілла — я не знаю.

— Петро Порошенко?

— Петро Олексійович рано чи пізно втече до себе на дачу в Марбелью. Просто будуть приведені настільки незаперечні факти його корупції, що він не зможе перебувати в Україні.

— Володимир Зеленський стане олігархом?

— Ні. Розумієте, це генетично передається. Наприклад, батько Володимира Олександровича. Він йому якось машину подарував - чи то Тойоту, то чи ще якусь. Батько відмовився від цієї машини і до сих пір їздить на своїй старій.

— А другий термін буде?

— Ви знаєте, у нього непоганий 2024 рік.

— Я часом не здешевив ваші послуги цим питанням? Ви багато сказали.

— Ні, там же є ще Разумков. Я завжди говорив, що це майбутній президент України.

— Це сміливо.

— Я завжди роблю сміливі прогнози. Я завжди передбачав, що Ющенко стане президентом, і ніхто не вірив. Я, до речі, і замах на нього передбачав і навіть Червоненко не дасть збрехати, ми виявили бомбу під його машиною. Його хотіли підірвати після того, як він уже виграв вибори. Я взагалі не фанат Януковича, але, коли боролися за президентське крісло Тимошенко і Янукович, я сказав, що у Януковича зоряний шанс обіграти Тимошенко. Він і виграв. Я передбачив усіх президентів.

Читайте також

Марш додому! Як спрацює скасування консульських послуг за кордоном

Експерти скептично поставилися до ідеї запровадження обмежень щодо роботи консульств

Дуже багато людей питає, чи буде новий наступ на Київ - офіцер Сил оборони

Офіцер Євген Тихий - про допомогу Україні, спроби росіян здійснити новий наступ та ймовірність контрнаступу ЗСУ

Окупаційні війська продовжують атакувати околиці Часового Яру - офіцер бригади "Рубіж"

Офіцер бригади Рубіж Володимир Черняк розповів про ситуацію у Часовому Яру та плани росіян захопити місто

Новини партнерів