RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Освіжилися і досить: в Україну повертається пекельна спека

Погода на 24-26 липня

Погода на 24-26 липня Фото: УНІАН

На екваторі літа Україна отримала короткий перепочинок від африканської спеки і температурних рекордів. Однак за прогнозами синоптиків, радіти літній свіжості поки передчасно. Адже вже на вихідних в Україну повернуться температури вище 30 градусів тепла. Якою ж буде погода у найближчі дні - дізнавався "Апостроф".

За даними Укргідрометцентру, у суботу, 24 липня, по всій території країни збережеться малохмарна і суха погода.

Найтепліше буде на півночі, півдні і сході. Удень стовпчики термометрів покажуть від 26 до 28 градусів тепла, а після заходу сонця на півдні температура впаде до 18-20 градусів з позначкою "плюс", а на півночі і сході - до 13-15 тепла.

У центрі буде +25+27 градусів тепла вдень і від +13 до +15 вночі. А ось на заході вдень синоптики прогнозують від 24 до 26 градусів з позначкою "плюс", а в нічний час від +12 до +14.

У неділю, 25 липня, ситуація з опадами залишиться незмінною: буде хмарно з проясненнями та сухо по всій території України. А ось температура повітря знову почне зростати.

На півдні, сході та в центрі стовпчики термометрів вдень покажуть від +28 до +31 тепла, а після заходу сонця від 13 до 16 градусів тепла варто чекати на сході і в центрі, і 17-19 градусів з позначкою "плюс" буде на півдні.

У північних і західних регіонах країни стовпчики термометрів покажуть від 26 до 28 градусів тепла, а вночі синоптики прогнозують від 13 до 16 градусів вище нуля.

Початок нового робочого тижня, понеділок, 26 липня, не буде відрізнятися зміною температурної картини. Що ж стосується опадів, то синоптики прогнозують грози, але тільки у Львівській та Закарпатській областях.

А ось прогноз народного синоптика Леоніда Горбаня на ці вихідні дещо відрізняється. Відповідно до його розрахунків, температура повітря буде нижчою: від 23 до 24 градусів тепла, а в ніч з суботи на неділю пройдуть дощі.

Читайте також

Великдень 2024: скільки коштують продукти до святкового столу

Якою буде вартість великоднього кошика середньої української родини у 2024 році

Національна гвардія України: служба з прицілом на "після перемоги"

Служба в Нацгвардії – найкращий варіант роботи для молоді після війни

Марш додому! Як спрацює скасування консульських послуг за кордоном

Експерти скептично поставилися до ідеї запровадження обмежень щодо роботи консульств

Новини партнерів