RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Комфортно, але не для всіх: яка погода буде у найближчі дні

Синоптики дали прогноз на найближчі дні

Синоптики дали прогноз на найближчі дні Фото: Getty images

Погода в Україні дещо послабила свою температурну хватку і в країну прийшли дощі, а слідом за ними і довгоочікувана прохолода. Втім, за прогнозами синоптиків, насолоджуватися комфортними температурами доведеться не всім та не довго. Якою буде погода у вихідні - дізнавався "Апостроф".

За даними Укргідрометцентру , в суботу, 7 серпня, на півдні (крім Криму), сході, в центрі і північному сході країни очікуються грозові дощі. На решті території збережеться хмарна, але суха погода.

Найтепліше буде на сході. Вдень стовпчики термометрів покажуть від 31 до 34 градусів тепла, а після заходу сонця від 20 до 22 градусів вище нуля.

На кілька градусів менше буде на півдні: удень +28+30, а от вночі синоптики прогнозують близько 20 градусів з позначкою "плюс".

На півночі, заході і в центрі очікувати 30-ти градусної спеки не варто. Удень в цих регіонах стовпчики термометрів покажуть 24-27 градусів тепла, а після заходу сонця на півночі і в центрі від 15 до 17 тепла, на заході +11+14.

У неділю, 8 серпня, дощитиме лише в Криму і на сході. На решті території збережеться хмарна, але суха погода.

Що стосується температури, то на сході ситуація не зміниться, а ось на півдні стовпчики термометрів покажуть удень від 29 до 32 градусів вище нуля, а вночі +17+20.

У північних і центральних регіонах денні показники температур будуть варіюватися в діапазоні від 27 до 29 градусів вище нуля, а вночі синоптики прогнозують від 13 до 16 градусів вище нуля.

Буде спека і на заході. Вдень тут прогріється повітря до позначки +28+31, зате вночі буде різке падіння температури до 10-13 градусів вище нуля.

У понеділок, 9 серпня, на півдні, сході, півночі і в центрі очікується малохмарна і суха погода. А ось на заході пройдуть грозові дощі. Вони ж принесуть в регіон прохолоду: вдень від 23 до 25 градусів тепла, а вночі від 13 до 16 градусів з позначкою "плюс".

На решті території синоптики очікують повернення стабільних 30 градусів вище нуля. Однак схід і південь залишатимуться найбільш розпеченими регіонами, де температура повітря сягатиме 32-33 градусів з позначкою "плюс".

Читайте також

Бластери проти "Цирконів": яка зброя краща за "Патріоти"

Зброя майбутнього у вигляді лазерів для України важлива, але зараз доведеться використати нинішню ППО

Українці, беріть зброю вже, бо як Росія прийде у ваш дім, буде пізно - командир батальйону "Ахіллес"

Командир батальйону Ахіллес розповів про ситуацію під Бахмутом та зробив важливе звернення до українців

"СВО" закінчилася: яку "повноцінну" війну задумав Путін проти України

У Кремлі сподіваються набрати ще 300 тисяч людей для нового наступу

Новини партнерів