RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Знову тепло, але не скрізь: прогноз погоди на найближчі вихідні в Україні

Тепло повертається, але в західних регіонах - вже осінь

Тепло повертається, але в західних регіонах - вже осінь Фото: pixabay.com

Після приємного зниження температури та дощів, в Україну повертається потепління. Щоправда, останні теплі літні дні порадують не всі регіони, на заході температура буде осінньою, а на території пройдуть дощі. Детальніше про прогноз погоди на вихідні 28-30 серпня - дізнавався "Апостроф".

Згідно з даними Укргідрометцентру, в суботу, 28 серпня, холодно і мокро буде лише в західних областях. Вдень стовпчики термометра не перевищать позначку в +23 градуси, а вночі температура знизиться до +10-13 градусів. По всій території прогнозується дощ, іноді з грозами.

На решті території України тепло і сухо. Найбільш жарко буде в південно-східних областях, там температура зросте до +30 градусів вдень і до +19 вночі. Трохи прохолодніше на півночі і центрі країни +24-27 градусів вдень, і +13-15 градусів вночі.

У Києві вдень повітря прогріється до +26 градусів, а вночі буде в межах 13-15 градусів тепла.

У неділю, 29 серпня, кліматична ситуація особливо не зміниться. На заході прохолодно і дощитиме. Температура вдень - 18-22 градуси тепла, вночі 10-12 градусів зі знаком "плюс".

Ще тепліше стане в південно-східних областях, там повітря прогріється до +33 градусів вдень, і до +19 вночі. У центральних регіонах стовпчики термометра покажуть +30 градусів, а на півночі - 24-26 градусів тепла. Скрізь без опадів.

На початку тижня, у понеділок, 30 серпня, прохолода з дощами пошириться на північ і центр України, там очікується від 22 до 27 градусів тепла вдень, і до +18 вночі. На півдні і сході від +26 до +32 градусів, вночі від 17 до 20 градусів тепла. Сухо буде тільки в південних областях України.

За прогнозами синоптика Наталки Діденко, загалом, погода на 28-29 серпня в більшості областей передбачається комфортною, тільки на Заході буде повітря свіже і з періодичними дощами. Крім того, синоптик прогнозує дощі в північних і частині центральних областей вже з другої половини дня у неділю.

Читайте також

Кримінальні евакуатори - що ховається за вивіскою "Експрес-Т"

Фірма Експрес Таксі займається кримінальною діяльністю

У нас залишився останній форпост перед Часовим Яром - офіцер бригади "Рубіж"

Офіцер бригади Рубіж Володимир Черняк розповів про ситуацію у Часовому Яру та плани росіян захопити місто

Українці зачекалися тепла, але з Росії суне неприємний сюрприз

У вихідні в Україні буде перепочинок з дощем, але при цьому вночі очікуються заморозки до мінус 3 градусів

Новини партнерів