RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Осінь, розійдись, "бабине літо" йде! Якою буде погода у другий тиждень вересня

Синоптики обіцяють потепління

Синоптики обіцяють потепління Фото: pixabay.com

Перші дні календарної осені принесли в Україну помітне похолодання. Нічні температури повітря впали до +4 градусів, а "бабине літо" ще не зігріло українців останніми акордами тепла. Втім, за прогнозами синоптиків, вже незабаром варто чекати хвилю потепління. Якою буде погода протягом найближчого тижня - дізнавався "Апостроф".

За даними Укргідрометцентру, у вівторок, 7 вересня, на всій території України встановиться малохмарна погода без опадів.

Найтепліше буде на півдні країни. Вдень стовпчики термометрів покажуть від 18 до 21 градусів тепла, а в нічний час доби від 7 до 10 градусів з позначкою "плюс".

На заході, півдні і в центрі буде трохи прохолодніше: вдень від 16 до 18 градусів вище нуля (на Закарпатті до +23), а вночі варто очікувати осінні +3+5 градусів.

Найхолодніше буде на півночі: від 14 до 16 градусів удень і ті ж 3-5 тепла вночі.

У середу, 8 вересня, на всій території України буде сонячно і сухо. В цей же день в країну прийде тепло.

На заході, півдні і в центрі стовпчики термометрів удень покажуть від 19 до 22 градусів тепла (на Закарпатті до +25), а ось вночі на півдні синоптики прогнозують близько 10 градусів тепла, у західних і центральних регіонах України від 5 до 8 градусів з позначкою "плюс".

Трохи прохолодніше буде на сході та півночі: удень від 18 до 20 градусів вище нуля, а вночі +6+8 на півночі і +2+6 на сході.

У четвер, 9 вересня, в країні все ще буде багато сонця, мало хмар і без опадів.

Крім того, тепло буде ще більш стабільним. На заході, півдні і в центрі стовпчики термометрів вдень підскочать до 21-24 градусів тепла, а в нічний час доби впадуть до 9-10 тепла на півдні і 5-8 градусів вище нуля на заході і в центрі.

У східних і північних регіонах удень синоптики прогнозують від 20 до 22 градусів тепла, а вночі стовпчики термометрів покажуть від 4 до 8 градусів з позначкою "плюс".

У п'ятницю, 10 вересня, картина з опадами залишиться незмінною, а ось температурна картина вирівняється по всіх регіонах країни. У цей день стовпчики термометрів удень показуватимуть по всій Україні від 23 до 26 градусів вище нуля, а вночі від 8 до 11 градусів з позначкою "плюс".

Аналогічна погодна картина буде спостерігатися і у суботу, 11 вересня.

Читайте також

Кримінальні евакуатори - що ховається за вивіскою "Експрес-Т"

Фірма Експрес Таксі займається кримінальною діяльністю

У нас залишився останній форпост перед Часовим Яром - офіцер бригади "Рубіж"

Офіцер бригади Рубіж Володимир Черняк розповів про ситуацію у Часовому Яру та плани росіян захопити місто

Українці зачекалися тепла, але з Росії суне неприємний сюрприз

У вихідні в Україні буде перепочинок з дощем, але при цьому вночі очікуються заморозки до мінус 3 градусів

Новини партнерів