RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

На Кіпрі заблокували акції компанії Ахметова на 656 млн євро – ЗМІ

Окружний суд Нікосії тимчасово заблокував акції кіпрської компанії, що належить українському олігарху Рінату Ахметову, на суму 656 млн євро.

Про це пише видання In Cyprus.

Дане рішення було винесено після позову іншої кіпрської компанії. Цей позов стосується спору між двома компаніями щодо продажу колишньої державної української телекомунікаційної компанії за 830 млн євро.

Видання ЛІГА.net нагадує, що кіпрська компанія UA Telecominvest, яка була створена в жовтні 2012 року, на початку 2013 року придбала у EPIC Telecom Invest 100% статутного капіталу компанії ЄСУ, таким чином отримавши контроль над 92,7906% акцій української держкомпанії "Укртелеком".

У прес-служба холдингу СКМ, що належить Ахметову, виданню підтвердили наявність спору, але деталі до його закінчення повідомляти відмовилися. Також в холдингу спростували інформацію про арешт банківських рахунків SCM або Ахметова.

Як повідомляв "Апостроф", депутат-втікач Ради Олександр Онищенко заявив, що Петро Порошенко намагався відібрати в Ахметова компанію "Нафтогазвидобування".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес