RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​В "Комунальних системах України" анонсували модернізацію систем теплопостачання

Компанія "Комунальні системи України" має намір інвестувати в 2017 році близько 12 мільйонів гривень в масштабний проект з модернізації та заміни застарілого обладнання з теплопостачання в двох містах.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Проект буде реалізований на підприємствах ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" та ТОВ "Сміла Енергоінвест" після закінчення поточного опалювального сезону.

На сьогоднішній день вже затверджені всі проектні роботи. Зокрема, проведення капітальних ремонтів котелень і теплових мереж, установка енергоефективних мережевих і підживлювальних насосів, установка твердопаливних котлів, заміна газових пальників на водонагрівальних газових котлах і установка утилізаторів тепла димових газів.

Відзначається, що тільки в установку твердопаливних котлів буде інвестовано близько 10 мільйонів гривень. Крім цього, буде встановлено кілька додаткових блочно-модульних котелень. Модернізація насамперед буде спрямована на раціональне і максимально ефективне споживання всіх енергоресурсів, а також на забезпечення безперебійної роботи системи теплопостачання.

При нинішньому середньому ККД котельні в 76% компанія планує підвищити ефективність спалювання природного газу на додаткові 16%, що дозволить істотно скоротити питому норму енергоспоживання.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: БізнесЕнергетика Тема: ЖКХ
Теги: