RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​Українець здивував росіян хитрою розробкою

Житель Кривого Рогу Валерій Левченко створив цікаву річ – сервіс, який служить онлайн-генератором рукописних конспектів для студентів.

Про це пишуть журналісти TJ, які самі протестували винахід з назвою «Писар».

Наголошується, що текст генерується на основі електронної версії документів. Сервіс в даний момент ще тестується, проте будь-хто може оцінити його роботу.

Українець постарався, щоб «Писар» розумів не тільки російський, але і англійський текст. Крім того, сервіс може також працювати з формулами.

Журналісти звернули увагу, що для правдоподібності «Писар» генерує текст з невеликими помилками і помарками. Більш того, враховується також природний нахил тексту при письмі.

Фото: tjournal.ru

Сам розробник заявляє, що в перспективі можна буде миттєво роздруковувати величезні конспекти, вибираючи при цьому почерк. Автор сервісу обіцяє не вводити плату за користування генератором.

Як повідомляв «Апостроф», минулої весни в інтернеті висміяли Російську академію наук через оголошення конкурсу для молодих учених, у положеннях якого потрібно надсилати заявки на гранти на дискетах у редакторі Word від 1993 року.