RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 квітня

21 квітня

20 квітня

19 квітня

18 квітня

Всі новини

​У мережі скандал через нібито виплати Україною зарплат залізничникам ЛНР

Користувачі соціальних мереж в п'ятницю ввечері, 10 червня, почали активно обговорювати нараду, яка днями пройшла у так званій ЛНР, на якій "чиновники" Ігоря Плотницького заявили, що Україна зобов'язалася виплатити заборгованість по зарплатах залізничникам, які працюють на окупованих територіях.

Відповідне відео на своїй сторінці у Facebook розмістив волонтер Девід Браун.

"Кину Вам нічну #зраду. На нараді так званого керівника ЛНР Плотницького випадково з'ясовується, що Україна не тільки платить зарплату, але і гарантує соціальні виплати працівникам залізниці ЛНР", - написав він, попросивши при цьому прокоментувати ситуацію міністра інфраструктури України Володимира Омеляна.

"Працівникам залізниці, по якій на окуповані території для терористів з московії везеться бронетехніка, артилерія з якої вбивають наших хлопців і боєприпаси до цієї техніки і гармат, виявляється за наші податки не тільки платиться зарплата, але і зберігається стаж і всі соціальні гарантії. Чудово", - написав з цього приводу волонтер Роман Доник.

У коментарях під постами волонтерів з'явилося багато несхвальних повідомлень.

"А то що з одного боку вони возять нам вугілля, а з іншого собі боєприпаси, танки та самохідки, з яких стріляють по нас, це вже нікого не дивує", - відзначають користувачі.

Як повідомляв "Апостроф", 28 травня в окупованій бойовиками Ясинуватій (Донецька область) пройшов мітинг залізничників, які вимагали від України виплатити заборгованість із зарплат.