RU  UA

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Харківська область друга в Україні з іноземних інвестицій - Світлична

За приростом іноземних інвестицій, Харківська область друга після Києва. Про це в інтерв’ю повідомила голова Харківської ОДА Юлія Світлична.

«Іноземні інвестиції в Харківській області – з плюсом 95 млн доларів. За чистим приростом в Україні ми – другі після Києва. Важливо, що за цей час не пішов жоден великий інвестор. Це свідчить про безпеку в регіоні, довіру до влади та сприятливі умови для ведення чесного бізнесу», – зазначила Юлія Світлична.

Вона впевнена, що поведінка іноземних інвесторів є показовою, оскільки вони ніколи не прийдуть туди, де існують ризики для бізнесу та немає довіри до влади. «Харківщину вважають безпечною, тут відбуваються міжнародні спортивні події, до нас їдуть європейські делегації, а за ними – інвестори», – наголосила голова Харківської ОДА.

Загалом, вважає вона, в Україні багато хто недооцінює значення спорту для розвитку економіки регіону. «З розвитком спорту розвивається інфраструктура, створюються робочі місця, активізується економіка загалом. Але не потрібно також забувати, що спортивні досягнення – це імідж країни», – підсумувала Юлія Світлична.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Економіка та фінанси
Теги: