RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​SaveLipeck: нардеп взорвал сети пьесой о Порошенко и Тимошенко

Народный депутат Виталий Чепинога порадовал пользователей социальных сетей пьесой, где в главных ролях президент Петр Порошенко и глава фракции "Батькивщина" Юлия Тимошенко.

Текст пьесы, опубликованный на страничке Чепиноги в Facebook, приводим в оригинале.

"Дєйствующі ліца: Петро Олексійович (П), Юлія Володимирівна (Ю)… вулиця Банкова, адміністрація президента

П: Здрастуйте, Юлія Володимирівна! Дякую, шо прийшли…

Ю: Здрастуй, Брат… (і - трохи подумав) – Атєц… Мать… Сістра…

П: …шо не пожаліли свого часу…

Ю: Та госпаді, ділов-то… Ви ж знаєте, я вам своє плече підставлю в будь-яку найтяжчу, найскладнішу для вас хвилину…

П: Та може й не буде її тієї хвилини… Найтяжчої…

Ю (радостно): Буде! Буде!!! Це я тобі гарантірую абсолютно точно і безвозмєздно… Сто пудов буде, вже зовсім скоро!!!

П: Юлія Володимирівна, ви можете гарантувати мені, що підтримаєте мою кандидатуру на посаду прем’єр-міністра - Гройсмана або Яресько?

Ю: Тю! Конєшно! Гройсмана, Яресько… Кого угодно! Всіма фібрами своєї душі! Зоряна Шкіряка тоже підтримаю (толковий же чувак, а без діла сидить з самого Непала), Гелетея ще… Я підтримаю будь-якого твого долбой… технократа.. Аби - для країни… Кстаті, як тут інтернет у тебе? Який пароль вай-фай?

П: “SaveLipeck”… Обидва слова з великої букви, а нашо тобі?

Ю: Та просто так… Бачу портрети тут висять у тебе?

П: То - колишні президенти всі, традиція така…

Ю: Ага, бачу… Грушевський, Кравчук, Ющенко… Я б Ющенка поміняла, кстаті говоря… На живого…

П (здригнувшись): Як це?

Ю: Та, як-як? В натуральну величину! Хай висить і дивиться, як воно тут все імплементірується… Все-одно, не робить нічого… Мумійо… А напротів тебе чий кабінєт?

П: Ложкіна

Ю: О, в мене там будуть ложки храниться, люблю іронію судьби…

П: Шо?

Ю: Толковий чувак росте, кажу… Пісатєль, подающий великі надєжди… Зєркало нашей революції… Читала оце якось його книжку “Четвертування республіки”, чи якось так…

П: Я ще не читав… Інтірєсно?

Ю: Та як тобі сказать… Маяковський писав: “Сидел в камере, писал стихи… Слава богу, на выходе надзиратели отобрали, а то б еще напечатал…” Ги-ги-ги…

П: Ги-ги-ги…

Ю: А напротів тебе чиї вікна?

П: Турчинова…

Ю: О!!! Підходить до вікна і дістає з сумки якийсь странний предмет. Потім оказується, що це оптичний приціл сістєми “Тайожний тупік”… Прикладає пріцел до правого ока, мружиться… Дивиться, і каже сама собі: “Прівєт, роднєнькій… Вот і свідєлісь… Хороший ти чоловік, Саша, - обзорний такий”… А де в тебе кухня, Петро Олексійович?

П: Та в мене тут мікроволновка, з дому беру мисочку й грію…

Ю: (брезгліво повертається за стіл і пише в блокноті): “мікроволновку викинуть к ібеніматері”… Потім дописує: “Ладно, просто – освятить… В УПЦ (КП)… Філарет…”

П: Я ще хотів у тебе спитать про свій рейтинг, про бізнес побалакать, про наші отношенія, бо всякого ж було, ти знаєш…

Ю: Паролє-паролє! Слова-слова… Суєта суєт… Не треба нічого говорити… Все в тебе буде добре! Рейтинг ростиме і удача прийде! Все хорошо! Бізнес – вообще супер… Скажу тобі по сікрєту: скоро рухнуть мірові ціни на какао-боби, Хілларі сказала мені… Буквально доллар за барель буде… Успокойся і ні про шо не думай, я за все порішаю…

П: Спасіба!

Ю: Нема за що.. Ми ж християни! В Пісанії написано: якщо вдарили тебе по лівій щоці, то тричі глибоко вздохни і потом – з усієї сили ногою по яйц… - Підстав праву щоку, в смислі…

П: Дякую тобі, до побачення…

Ю: До побачення! Удачі… (кричить комусь в коридор): Оля! І запиши, шоб гардіни поміняли в моєму кабінєті! Бо це чортішо, а не гардіни… Таке враження, що всередині “Корівки” сидиш…

Юля виходить в коридор і баче, як з кабінету поряд виходить Юрій Стець… Стець також бачить Юлю і намагається скриться в кабінеті назад… Але Юля встигає вставити ногу між дверима і одвірком… Просуває голову: “Прівєт, Юрочка!”

Стець: Доброго дня, Юлія Володимирівна!

Ю: Це ти тут сидиш, шо лі?

Стець: ага…

Ю (оглядаючись): Ну… Такоє… Кстаті, пєпєльніцу постав… Хрустальну… Для сігар…

Стець: А мені не треба… Я покинув курить…

Ю: Ти покинув, а Абдуллін – ні..

Стець (злякано): харашо! Досвідання Юлія Володимирівна!

Ю: Пока-пока, дєфєктівний…

Юлія Володимирівна виходить на Банкову вулицю… Там уже – весна… Вона йде вулицею і раптом бачить: на асфальті крейдою намальовані “класики”… Спочатку вона їх минає… А потім повертається, знімає туфлі на каблуках… І починає стрибати… Спочатку на одній нозі – Один, два… Потім обома ногами: три-чотири… Знову на одній: п’ять… І далі: шість, сім, вісім, дев’ять, десять…", - написал Чепинога.

Пользователи сети отметили пост с пьесой множеством лайков и комментариев.

Как сообщал "Апостроф", ранее Чепинога высмеял письменные гарантии Тимошенко о том, что она поддержит на пост премьер-министра обе кандидатуры, которые обсуждаются в последнее время — главы Министерства финансов Натальи Яресько и спикера Верховной Рады Владимира Гройсмана.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: