RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Журналіст розповів, як Порошенко роздратував Обаму

Журналіст Сергій Рахманін розповів про роздратування президента США Барака Обами через нібито нездатність президента України Петра Порошенка забезпечити проведення виборів на території окупованого бойовиками Донбасу.

Про це Рахманін пише у своїй статті на Дзеркалі тижня.

"У приватних бесідах зарубіжні дипломати кажуть, що Меркель і Олланд, і Обама вкрай роздратовані нездатністю або неготовністю Петра Порошенка виконати обіцянки щодо забезпечення проведення виборів на території ОРДЛО", — зазначає журналіст.

За словами Рахманіна, Порошенко користується тактикою затягування процесу.

"Не відмовлявся від зобов'язань, прийнятих в Мінську, але й не поспішав реалізовувати досягнуті в білоруської столиці домовленості. Він просто тягнув час, не маючи власного плану і вважаючи, що вона працює на Україну", — пише журналіст.

За даними Рахманіна, зараз Києву дали зрозуміти, що час очікування закінчився.

"Майбутні вибори в США, Німеччині і Франції, з одного боку, не дозволяють лідерам цих держав занадто часто відволікатися на вирішення українських питань, з іншого — змушують їх активніше тиснути на Київ, щоб домогтися успішного завершення "української історії", під якою вони розуміють фактичне надання ОРДЛО спеціального статусу і, як мінімум, заморожування активного збройного конфлікту", — наголошується в статті.

Читайте також на "Апостроф" статтю "Батіг замість "печеньок": який ультиматум привезла в Київ Вікторія Нуланд"

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: