RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

В НФ пояснили прагнення Тимошенко до дострокових виборів Ради

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко всіляко намагається відправити країну на дострокові вибори, незважаючи на те, що цим допоможе реваншу "Опозиційного блоку".

Про це заявив народний депутат, член фракції "Народний фронт" Олег Медуниця, коментуючи результати соціологічного дослідження Центру Разумкова, передає прес-служба Народного фронту.

Як свідчать дані дослідження, саме "Опозиційний блок" у разі проведення дострокових парламентських виборів отримав би найбільше: за нього готові проголосувати 9,2% серед усіх респондентів і 12,3% серед тих, хто має намір взяти участь у виборах.

За словами народного депутата, колишні "регіонали" вилізли на рейтингову гору саме тому, що популісти в парламенті не тільки спрчинили політичну кризу, а й продовжують розхитувати ситуацію в країні.

"Юлія Володимирівна не зупиняється навіть перед відвертим очорненням своїх нещодавніх соратників, які жертвували своїми свободою і здоров'ям заради перемоги над режимом Януковича. А цим користуються проросійські реваншистські сили", - підкреслив Медуниця.

"Опитування Центру Разумкова показало, що "Батьківщина" помилково вважає себе лідером громадської підтримки. Вона лише четверта. Тому виникає логічне питання: чи не "регіоналам" з "Опозиційного блоку" Юлія Тимошенко робить послугу? Вона має досвід створювати з ними парламентські "ширки". Відповідну угоду Тимошенко повинна була підписати з Януковичем у 2009 році. От тільки, схоже, вона забула, чим це закінчується для країни і, врешті-решт, для неї самої", - підкреслив народний депутат.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: