RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Шустера спробували виправдати вигнання Лещенко з ефіру: нардеп відповів

Генеральний директор телеканал 3s.tv Павло Єлізаров прокоментував заяву народного депутата від "Блоку Петра Порошенка" Сергія Лещенка про те, що ведучий програми Шустер LIVE Савік Шустер попросив його покинути студію через невдоволення лідера фракції "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, розмістивши також скріншот запису нардепа.

"Дуже шкода, що Сергій намагається паразитувати на дешевому піарі (саме так чинив Яценюк, зображуючи увірвання в студію, будучи загримованим і опетличеним). Сьогодні Сергія запросили на блок про призначення прокурора. Жодного відношення до тарифів він не має і відповідно не був запрошений. Він захотів залишитися і "потролити" Тимошенко. Не вважаю, що гідно вибудовувати свій піар на обгажуванні нашого майданчка. Якщо всі його розслідування збудовані на таких самих домислах, то це дуже сумно", - написав Єлізаров.

Він також зазначив, що про запрошення Лещенко особисто Шустером редакція дізналася після 16:00.

"У списках його не було впродовж дня", - підкреслив Єлізаров.

У коментарях Лещенко відповів Єлізарову: "Дивно, бо в студії Єлізаров озвучував іншу причину, чому я повинен піти і не дратувати своєю присутністю Тимошенко. І, до речі, якщо я не маю відношення до тарифів і повинен піти, то яке відношення до тарифів мають Ставнійчук, Юринець, Добродомов або Піскун, які залишилися в студії під час бенефісу Тимошенко?"

Як повідомляв "Апостроф", соціальні мережі бурхливо обговорюють заяву Лещенко про те, що Шустер попросив його піти зі студії через невдоволення Тимошенко.

Зазначимо, що 13 травня під час ефіру програми Шустер LIVE Сергій Лещенко довів до істерики Святослава Піскуна, який тричі обіймав посаду генерального прокурора України.