RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

Боєць сил АТО розповіла, чим її лякає "Азов"

Парамедик з добровольчих сил АТО Вікторія Резніченко прокоментувала проведені в Києві активістами громадянського корпусу "Азов" марш і акцію біля будівлі Верховної ради.

Про це вона написала 21 травня на своїй сторінці в Facebook.

"Якщо чесно, "Азов" мене лякає. Туди зібралися наймолодші і найбільш радикальні сили, яким тільки дай команду "фас", а командування - відверто аваковське, читай мусорське. Не до добра це. Вчора у них був не марш. Це була демонстрація сили. І кількості. І нових, нейтрально-блакитненьких прапорів. Хто нацисти? Ми нацисти? Нє-нє, ми не зігуємо, ми йдемо до успіху. При тому, що і в самому полку і в Цивільному корпусі багато хороших хлопців. Як завжди. "Свободу" в свій час згубила внутрипартийна бюрократія, від якої і втекло радикальне молодіжне крило. Ці, як мені здається, погубить банальне бабло", - вважає Резніченко.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували відео з автобусами організації "Азов", яка провела 20 травня біля будівлі Верховної Ради України акцію протесту. Пізніше активісти перемістили свій мітинг до міжнародного аеропорту Бориспіль.