RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Дурні: у Росії пояснили, як Кремль всуху програв від обміну Савченко на ГРУшників

Російський журналіст Леонід Радзіховський заявив, що звільнення української льотчиці, народного депутата Надії Савченко є програшем Кремля.

Про це журналіст заявив в інтерв'ю радіо Эхо Москвы.

"Значить, звільнення Савченка – це нокаут, всуху програш Кремля. Очевидний нокаут, програний всуху", – вважає Радзіховський.

За його словами, щоб зменшити ефект поразки від звільнення Савченко, в Кремлі були кілька місяців тому зробити героїв із засуджених в Україні ГРУшников Євгенія та Олександра Єрофєєва

"Тоді, якщо б це розкрутили, їх би розкрутили, створили б ось цей ефект ударної сублімації, то в очах російської громадської думки це виглядало б не так, що звільнили Савченко – та чорт з нею, з відьмою проклятої, пропади вона пропадом. А що ми видряпали своїх героїв, своїх хлопців", - зазначив російський журналіст.

На питання, чому ж у Кремлі так не зробили, Радзіховський відповів: "Дурні. Ось".

Також журналіст повідомив, що в Кремлі спробували пом'якшити поразку від звільнення Савченко.

"Якщо порівняти той час, протягом якого з неї творили відьму, та час, протягом якого крізь зуби сказали "Ну, обміняли і відпустили", то це просто незрівнянно. Тому я думаю, що для широкого громадської думки це пройшло просто у потоці новин", - вважає Леонід Радзіховський.

"Звільнення Савченко – це симптом. Це симптом повного, абсолютного політичного поразки, що Росія своїми власними, на 100% своїми власними руками влаштувала собі на Україні", - додав журналіст.

Раніше інший російський журналіст Матвій Ганапольський захопився Надією Савченко після її конференції.