RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Вона все розуміє: російський журналіст захопився Савченко після прес-конференції

Російський журналіст Матвій Ганапольський захопився української льотчицею, народним депутатом від фракції "Батьківщина" Надією Савченко після її конференції.

Про це журналіст написав у своєму блозі на російському ЗМІ Эхо Москви.

"Але ось вона на волі і дає прес-конференцію — вона адекватна, більш ніж. Дуже рекомендую подивитися цю прес-конференцію, мені здається, що Україна отримала ще одного Саакашвілі, тільки свого", - зазначив Ганапольський.

За його словами, Савченко розуміє, що конкретно її чекає на українській політичній арені.

"Вона все розуміє. Розуміє і відверто говорить, що у неї немає досвіду в політиці; розуміє і відверто говорить, що її будуть використовувати і замазувати брудом. Не сказала, але мабуть розуміє, що її негайно спробують маргіналізувати; розуміє, що Верховна рада — це збіговисько крокодилів, які будуть прагнути її або зробити своєю, або зжерти. І перший крокодил – лідер її фракції, досвідчений і хитрий Юлія Тимошенко", - підкреслив російський журналіст.

Він вважає, що "любов" Тимошенко і Савченко закінчиться приблизно через три тижні.

"Ну не уявляю я собі, що Тимошенко вимовляє всякі популістські слова, а за нею мовчки стоїть Савченко. А якщо вона не згодна з популізмом? Що, змовчить? Або вийде на трибуну і привселюдно скаже, що лідер фракції неправий. А вона часто буде не згодна", - додав Ганапольський.

Також з думкою Матвія Ганапольського про Савченко погодився відомий журналіст Євген Кисельов.

"...на першій у своєму житті прес-конференції Надія була абсолютно адекватна. Більш того, якщо б президент України покликав би її на посаду міністра оборони або секретаря ради національної безпеки і оборони, як пропонує Матвій, думаю, вона б відмовилася, настільки ж адекватно оцінивши свої можливості - на сьогоднішній день", - вважає Кисельов.

Нещодавно російські журналісти підібрали кращі цитати Савченко з її конференції.