RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Путіна відреагували на призначення екс-генсека НАТО радником Порошенко

Голова комітету Ради Федерації РФ з міжнародних справ Костянтин Косачов заявив, що призначення колишнього генсека НАТО Андерса Фог Расмуссена позаштатним радником президента України Петра Порошенка — це "шоу напоказ".

Про це повідомляє РИА Новости.

"Призначення колишнього генсека НАТО Андерса Фог Расмуссена позаштатним радником президента України я б не вбачав якогось військового і взагалі практичного сенсу. Україна гостро потребує навіть не в зовнішніх грошах, а в зовнішньому уваги. А тому більшість її дій — це шоу напоказ", — сказав Косачов.

За його словами, Україна приваблює іноземців з гучними іменами для посилення зовнішнього ефекту. Також російський сенатор закликав не шукати призначення Расмуссена якісь зміни щодо ситуації на Донбасі або для відносин України з Росією.

"Це політична, а не військова фігура", — вважає Костянтин Косачов.

Він підкреслив, що не може радувати, що керівництво України буде консультувати "ще один персонаж, не відзначився досі проросійськими поглядами".

Як повідомляв "Апостроф", призначення Расмуссена радником Порошенко викликало хвилю гніву у російських користувачів інтернету.