RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У мережі ажіотаж навколо розгромних матеріалів генерала СБУ

У соціальних мережах викликала бурхливий ажіотаж заява колишнього першого заступника голови — екс-начальника Головного управління "К" Служби безпеки України (СБУ) генерала Віктора Тропака про наявність у нього розгромних для нинішньої влади України матеріалів.

Новину активно коментують користувачі Facebook.

"Головними ворогами України і головним викликом її територіальної цілісності були і залишаються правлячі політичні еліти", — коментує народний депутат Віктор романюк на своїй сторінці в Facebook.

"Просто офігенна новина", — радіє у своєму Facebook блогер Денис П'ятигорець.

"А ось ця інформація в інтерв'ю Оксани Денисової крутіше офшору Петра Порошенка", — зазначає у своєму Facebook журналіст Валерій Калниш.

"Продажний список. $2 млрд хабарів — з партійно-бандитського "общака" ПР отримали вищі посадові особи держави, міністри, судді, прокурори, депутати, лідери партій і фракцій, у т. ч. ті, кого вважали опозиційними до Януковича & Co. Документи про отримання $2 млрд хабарів, з усіма датами, прізвищами, підписами й сумами, які досягали $500 тисяч, $5 млн і навіть $20 млн — отримав і передав у НАБУ екс-перший заступник глави СБУ Віктор Трепак. Щоб документи не розчинилися, не загубилися, не зникли в НАБУ, і щоб розслідування було під контролем суспільства, Тріпак зайшов до редакції Дзеркала Тижня і розповів журналістам про цей масштабний злочин, який тепер підтверджено документально", — пише у своєму Facebook український політик, екс-міністр оборони Анатолій Гриценко.

Як повідомляв "Апостроф", голова Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник підтвердив інформацію про передачу в НАБУ документів "чорної каси" "Партії регіонів" від екс-заступника глави СБУ, генерала Віктора Тропака.