RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Скандал з "чорною касою" ПР: журналіст вказав на дивні деталі

В анонсованому викриттi причетних до "чорної каси" Партії регіонів виявилися дивні деталі.

Про це пише на своїй сторінці в Facebook журналіст Сергій Щербина.

"Пам'ятається, 22 лютого 2014-го року один з найвідоміших журналістів-розслідувачів біля елінгу в Межигір'ї сказав: "У кіпах документів я побачив лише подробиці про купівлю люстр та іншого барахла. Нічого нового". Дійсно, коли журналісти розкладали сушити виловлені в Київському морі папери Януковича, я не міг позбутися відчуття, що це все лише підтвердження давно написаного. Жодної свіжої думки, крім, мабуть, папірців Любові Полєжай, про яку і так багато давно знали, але боялися сказати", — зазначає журналіст.

"Було тоді і багато іншого дивного. Наприклад, архів Пшонки, який, за словами Мустафи Найєма був нібито вивезений невідомим "Правим сектором" у невідомому напрямку. Всі вже й забули про нього", — нагадує Щербина.

"Судячи з того, що нас чекає у найближчі дні, в лютому 2014-го все цікаве було "вкрадено до нас". Ну а тепер будуть запалюватися зірки. Мабуть, час прийшов. Через два роки. Виставa", — додав журналіст.

"Ніяк скласти не можу, чому прям зараз. Мабуть, особливо таємний сейф розкрили", — написав також Щербина.

Нагадаємо, народний депутат Мустафа Найєм заявив, що на прес-конференції, яка відбудеться в кризовому медіа-центрі сьогодні о 9 годині ранку, будуть названі прізвища імена, дати і суми чорної бухгалтерії Партії регіонів, про які мовчить Служба безпеки України.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі показали, що анонсоване народним депутатом від Блоку Петра Порошенка Мустафою Найємом викриття причетних до "чорної каси" Партії регіонів торкнеться таких українських політиків, як Олег Ляшко, Олег Тягнибок і Юлія Тимошенко.

Раніше голова Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник підтвердив інформацію про передачу в НАБУ документів "чорної каси" "Партії регіонів" від екс-заступника глави СБУ, генерала Віктора Тропака.