RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

В Україні підняли на сміх сюжет росЗМІ про Бандеру в Ізраїлі

Відомий український журналіст Юрій Бутусов висміяв сюжет російських ЗМІ про шанування лідера Організації українських націоналістів (ОУН) Степана Бандери в Ізраїлі.

Про це Бутусов написав на своїй сторінці у Facebook.

"5 канал" Москви зняв шокуючий сюжет про "фашизацію" Ізраїлю та нову моду в євреїв любити Бандеру! Ось як, як Ізраїль сміє підтримувати Україну, замість того, щоб виступати на стороні В.В. Путіна і РФ, кращого друга Асада і "Хізбалли"? Чому євреї не розуміють, що нацисти заохочують антисемітизм в Україні, на чолі з головним антисемітом Гройсманом?" - із сарказмом заявив Бутусов.

За його словами, одними з героїв пропагандистського сюжету російського ТБ 5 канал стали проукраїнські активісти Ілля Соколов і Віктор Верцнер.

"Спасибі, хлопці, низький уклін народу Ізраїлю і кожному з вас особисто, ваша підтримка - це неоціненно, це чудова допомога, яка надає нам сили з часів Майдану. Ми використовуємо ваш безцінний досвід боротьби за незалежність", - зазначив журналіст.

Публікуємо сам відеосюжет російського 5 каналу:

Як повідомляв "Апостроф", на початку січня у Рівному невідомі розбили меморіальну дошку, яка була встановлена на честь Степана Бандери.