RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Названа кількість непримиренних сепаратистів на Донбасі

Російський історик і політичний експерт Валерій Соловей озвучив кількість непримиренних проросійських бойовиків на тимчасово окупованому Донбасі.

Про це Соловей повідомив в інтерв'ю Апострофу.

"Разом із сім'ями – це близько 200 тисяч осіб. А більша частина – це люди, які в загальному хотіли б порядку. Ким би не був цей порядок встановлений, будь це Росія, чи це Україна", - заявив російський політичний експерт.

За його словами, після виведення російських військ на Донбасі залишиться так звана "народна міліція", яка буде гарантією збереження свободи життя і безпеки людей, які перебувають і перебували на чолі самопроголошених "народних республік".

"Це буде ще тривала історія і дуже важка. Якщо там пройдуть вибори, паче сподівання, а я схильний вважати, що вони можуть пройти... Але все ж поки говорити, як вони себе поведуть, рано", - додав Валерій Соловей.

Як повідомляв "Апостроф", ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко відкинув проведення виборів на Донбасі за законами України і підкреслив, що вони можуть пройти лише за сценарієм бойовиків.