RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Скандал з "чорною касою" ПР: в мережі вказали на нестиковки

Радник мера Одеси з питань боротьби з корупцією Вадим Чорний вказав на розбіжності в документах про "чорну касу" "Партії регіонів".

Про це Чорний повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Сумніви у мене є з приводу опублікованої чорної бухгалтерії ПР. У ті далекі часи, ще було не лінь наповнювати hrabro.com зі зламаних комп'ютерів, і невеликі шматки реальної бухгалтерії ПР у мене є. Там не так облік вівся", – заявив радник мера Одеси.

За його словами, у підписах за отримані гроші зустрічаються багато однакових елементів у різних людей. Також Вадим Чорний вважає дивним, щоб всі розписувалися в одній книзі і бачили, скільки грошей отримують інші.

"Суми дивні - наприклад, $32555 за участь Молодіжної партії у виборах. Ну не могло бути такої дробової суми. Так вони і дрібними купюрами взагалі не оперували. А $400 Геллеру - це взагалі анекдот. Це як вам би під розписку видали 20 копійок", - підкреслив радник мера Одеси.

Нагадаємо, 31 травня журналісти опублікували так звану "чорну касу" "Партії регіонів", де, зокрема, йдеться про фінансування "регіоналами" деяких політичних партій і скупки голосів у парламенті.

Як повідомляв "Апостроф", нардеп Сергій Лещенко – один з авторів публікації "чорної каси" ПР – відповів на випад на свою адресу від журналіста Романа Скрипіна, який заявив, що ці документи можна намалювати протягом одного вечора. У свою чергу, Лещенко надав фотодоказ того, що виступав з документами про "чорної каси" ПР ще два тижні тому у Верховній Раді.