RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Треба виходити з переговорів: у РФ вказали на помилку України в питанні Донбасу

Російський опозиційний політик, лідер партії "Західний вибір" Костянтин Боровий заявив, що Україна повинна вийти з переговорного процесу з Росією з тимчасово окупованих територій Донбасу.

Про це Боровий написав у своїй статті для "Апострофа".

"Продовжувати цю комедію і блазенство не можна. Путін і відверті бандити починають вимагати від української влади визнання їх як політичної сили. У цих умовах потрібно зробити тільки одне - виходити з цього переговорного процесу. Незважаючи навіть на можливе тиск з боку Штатів і ЄС", - вважає російський політик.

На його думку, Україна пішла на переговори з Росією і бойовиками Донбасу (так званий Мінськ-1) в той період, коли українська армія була небоєздатною, а також у нашої країни була відсутня національно орієнтована дипломатія. Однак, як пише Боровий, зараз все змінилося.

"Треба заявляти про те, що: по-перше, з терористами ніякі переговори неможливі, крім переговорів про звільнення заручників; по-друге, всі досягнуті, зафіксовані угоди втрачають всяку силу, тому що в результаті цього процесу, який проходить після Мінська-1 і Мінська-2, весь світ переконався в тому, що це не сторона переговорів", - додав лідер партії "Західний вибір".

Він вважає, що бойовики на Донбасі є такими ж терористами, як ті, які захоплюють торгові центри і літаки.

"Тільки у випадку з Україною вони вимагають змінити Конституцію країни. Це абсурд - намагатися звільнити країну такою ціною. Це зрада інтересів своєї держави", - додав російський політик.

Детальніше про переговорному процесі по Донбасу читайте у статті Костянтина Борового для "Апострофа".