RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Поранення "Мотороли": відомий адепт "Новоросії" вказав на руку Кремля

Російський блогер Анатолій Несміян (el-murid), який є прихильником так званого проекту "Новоросія", допустив, що до поранення одіозного лідера бойовиків Арсенія Павлова, який відомий під позивним "Моторола", може бути причетна Росія.

Про це el-murid написав у своєму блозі на LiveJournal.

"Поранення Мотороли і його вивезення в Петербург виглядають дуже своєчасним незалежно від того, як і де це поранення було отримано. Ополчення швидкими темпами роззброюють і приводять у відповідність з побажаннями партнерів. Зрештою, рано чи пізно доведеться вирішувати проблему незадоволення ополченців, і в першу чергу - їх командирів", - пише Несміян.

За його інформацією, до кінця літа Росія має намір вивести свої війська з тимчасово окупованих територій Донбасу.

"За різними джерелами, до кінця літа є готовність до одномоментного висновку усіх "відпускників" і "іхтамнетів". Техніка і озброєння переміщуються до кордону і фактично готується до маршу", - повідомив Несміян.

Також він підкреслив, що СБУ отримає списки всіх громадян України, які воювали на боці бойовиків.

"В ту ж канву лягають передані в СБУ списки осіб, щодо яких може бути застосована амністія" - за фактом, повний обліковий склад ополчення з місцевих", - додав el-murid.

"Мюрид, звичайно, той ще джерело. Але дуже б хотілося", - прокоментувала публікацію блогера волонтер Elena Scratte в Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", соцмережі бурхливо відреагували на новину про поранення "Мотороли".