RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Порошенко викликав Савченко на зустріч

Українська льотчиця і народний депутат Надія Савченко, яка побувала нещодавно в Авдіївці та Широкіно, зустрінеться 8 червня з президентом України Петром Порошенком, з яким, зокрема, буде обговорюватися питання двовладдя в зоні АТО.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомила журналістам сама Савченко, передає "Укрінформ".

"Яка тема зустрічі, я не знаю. Президент просто запросив мене на зустріч. Я йому донесу ті проблеми, які я почула від людей. Це "чигиринська проблема", адже там хочуть збудувати птахоферму, яка буде впливати на екологію поблизу заповідника, а також головне питання - двовладдя в зоні АТО", - зазначила вона.

"Це питання, коли залишилась регіональна влада на місцях і паралельно була призначена на час особливого періоду військова громадська влада. Це питання невирішене, і двовладдя суперечить одне одному", - додала Савченко.

Також нардеп зізналася, що у неї також є ще кілька тем, які вона має намір обговорити з Порошенком, але не уточнила, яких саме.

"Про що говоритиме зі мною президент, я не знаю", - додала вона.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Савченко зробила скандальну заяву щодо переговорів з ватажками самопроголошених ДНР і ЛНВ Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким.