RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Росії пояснили небезпеку Савченко для України

Російський політолог Станіслав Бєлковський пояснив, у чому полягає небезпека народного депутата Надії Савченко для України, якщо вона стане лідером держави.

Про це повідомив політолог в інтерв'ю "Эхо Москвы".

"Ні. Я боюся героїв, знаєте. З плином часу і з накопиченням віку я все більше боюся таких людей", - сказав Бєлковський, відповідаючи на питання, чи дійсно він все більше імпонує Савченко як політику.

"Зараз я все-таки все більше схильний вважати…, що герой, можливо, звичайно, і байдужий до власного життя, але він ще більш байдужий до життя інших, оточуючих його людей. І тому в європейській політиці герою немає місця", - пояснив політолог.

Також він підкреслив, що європейська політика стає все більш обивательською, і все менше ймовірності, що сучасні та майбутні політики пошлють людей на смерть.

"Тому я не можу визнати себе жодною мірою фанатом Савченко. Я просто як зовнішній аналітик стверджую, що це людина з відомим, значним політичним потенціалом, а зовсім не якась божевільна, яка зникне з політичного контексту через місяць. Ні, ні, зовсім ні. Вона прийшла, щоб закріпитися в українській політиці і на вельми помітних ролях. І в неї це може вийти", - додав Станіслав Бєлковський.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Бєлковський заявив, що Савченко є проблемою для української політичної еліти.