RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Савченко висловилася про свої президентські амбіції

Українська льотчиця та народний депутат Надія Савченко висловилася щодо своїх амбіцій стати президентом України.

Про це вона сказала в інтерв'ю BBC.

"Ви думаєте, що стати президентом - це найбільша амбіція? По-моєму, це найбільше прокляття. Коли країна в такій ситуації, бажати бути президентом, це потрібно або мати божевільне бажання самопожертви заради народу, щоб віддати себе повністю, згоріти дотла, щоб вийшло щось, або - мати бажання на цій ситуації наваритись. Бути президентом заради президентства не варто. А заради України мені ще варто повчитися. І якщо це буде потрібно, я буду президентом", - сказала Савченко.

Нардеп зізналася, що їй хочеться, щоб "у нас, українців, був такий рівень свідомості, щоб незалежно від того, хто буде президентом, країна могла працювати на розвиток, щоб це не ламалося в залежності від того, хто прийде до влади".

"І не важливо хто буде президентом, буде сидіти в цьому кріслі. Треба буде - буду президентом. Сказати, що я цього бажаю? Ні, я цього не бажаю, я хочу літати", - підкреслила Савченко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Савченко зробила скандальну заяву про готовність вести прямі переговори з ватажками бойовиків ДНР і ЛНР Олександром Захарченко та Ігорем Плотницьким.