RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Український письменник пояснив, чому військовий удар України по Путіну не допоможе

Український письменник Андрій Кокотюха пояснив, чому жорстка військова відповідь на дії Росії у Східній Україні не принесе позитивного результату.

Про це письменник повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Я вчився у пролетарському районі. У нас там трусили мєлочь, якщо хто знає, як це робиться. Звичайно, я замість мєлочі дав відсіч, коли настала моя черга. Після того обходив певні місця десятою дорогою, бо мені за дану відсіч збиралися мститися "старші". І реально щось би зламали, аби я не підмутив собі знайомство з іншими "старшими". Навіть це не допомагало довго, адже відсіч я дав при всіх, осоромив гопника на очах у його челяді", - пише Кокотюха.

Письменник підкреслив, що йому стало легше, коли його вороги переключилися на нову жертву. А з часом, зазначає Кокотюха, їх почали відправляти у місця позбавлення волі за скоєні злочини: від наркотиків до групового згвалтування.

"Моя рішуча відсіч, бачте, заспокоїла мою совість, змусила мене себе поважати. Проте гопники не почали від того поважати мене. Вони тривалий час хотіли мене знищити. Поки, повторюся, не знайшли іншого", - додав Андрій Кокотюха.

Як повідомляв "Апостроф", у приватній американській аналітично-розвідувальній компанії Stratfor вважають, що війна на Донбасі може затягнутися на десятиліття.