RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

Всі новини

Журналіст оприлюднив дані про "чорну касу" Тимошенко: опубліковані фото

Журналіст Роман Бочкала оприлюднив документи, згідно з якими партія "Батьківщина" платила мільйони доларів адвокатам і на піар свого лідера Юлії Тимошенко.

"Так що там рукописи? Не горять?) Я вже писав, що "чорна" каса була не тільки в ПР, а, мабуть, у всіх партій. Та й не було, а є. У моєму розпорядженні опинилися документи, згідно з якими "Батьківщина" оплачувала юристів і піар для свого лідера Юлії Тимошенко. Суми нечувані – 900 000$, 2 093 067,87$... В платіжках вказана досить відома американська фірма Covington & Burling", - написав журналіст, опублікувавши відповідні скани.

Бочкала зазначив, що документи охоплюють період з 2008 по 2011 роки.

"Вже готую інформаційні запити в цю компанію та партію "Батьківщина". Сподіваюся не промовчить і сама Юлія Володимирівна. Питання просте – якщо послуги дійсно надавалися, то яке джерело походження коштів, якими вони були оплачені. Та й взагалі цікаво, що ж такого можна нарадити на два ляма зелені?! Це звичайно не бабусям про високі тарифи розповідати... Тут питання складніше. Чекаємо реакції", - написав журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", раніше розгорівся скандал навколо публікації документів "чорної каси" Партії регіонів.