RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Екс-ватажок ДНР розповів про тремтіння в колінах у Путіна

Колишній ватажок проросійських бойовиків Слов'янська Ігор Стріков (Гіркін) розповів про те, як у президента Росії Володимира Путін "затремтіли коліна", через що він нібито і погодився обміняти утримуваних у Росії українців Юрія Солошенко і Геннадія Афанасьєва на фігурантів справи 2 травня в Одесі.

Про це Стрілков написав на своїй сторінці "ВКонтакті".

"Головний "ніштяк" для Путіна виражається не в двох нещасних жертв репресій, а в тому, що він може продемонструвати населенню РФ бодай якийсь результат мінського процесу". Ну, того самого ,який "особисто на коліні" намалював... (і хто тоді за язик тягнув таку дурість ляпнути? Грішу на Суркова). Типу "все йде своїм шляхом до неминучого врегулювання, яке дозволить бажаючим повернутися в Україну окремих районах добитися бажаного", - стверджує Стрілков.

"А те, що в Донбасі по всьому фронту наростають обстріл і бої місцевого значення - так про це можна взагалі не згадувати. Як і про те, що в українських тюрмах нудяться багато сотні (якщо не тисячі людей, звинувачених в "сепаратизмі". Яких міняти тепер просто не на кого - так як "в загашнику" у Москви нікого більше не залишилося, а Донецьк з Луганськом давним-давно в порядку "прояви доброї волі" полонених "подарували" "Шановним партнерам" без обміну", - обурюється екс-ватажок бойовиків.

"Мені лише цікаво: якщо Донбас буде остаточно зданий (а без кривавого ганьби ця здача ну ніяк не обійдеться), а Київ і "міжнародне співтовариство" заявлять про те, що тепер, нарешті, настав час предметно перейти до питання про Крим - про це хоча б по телевізору скажуть? І що буде говорити "гарант" в цьому випадку? Що, знову "ніж в спину"? Над ним і так вже починають сміятися, а що буде в такому разі?", - цікавиться Стрілков.

"Невже незрозуміло, що "до тремтіння в колінах" ніякими угодами на колінах" не лікується. Якщо не вистачає власної волі, то хоч двісті грамів коньяку випити для хоробрості - і вперед. А інакше одна дорога - в сортир історії. З вічною ганьбою і прокляттям від власного народу, від якого жодна червона нитка на зап'ясті не врятує", - вважає він.

Як повідомляв "Апостроф", Стрілков пояснив в чому полягає суть операції між Путіним і президентом України Петром Порошенком по обміну українців Солошенко і Афанасьєва на фігурантів 2-го травня в Одесі.