RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

У Росії оцінили ймовірність повторення Порошенком долі Януковича

Відомий російський журналіст і блогер Олександр Сотник заявив, що російський президент Володимир Путін сподівається на повторення президентом України Петром Порошенком долі вітікача-екс-глави української держави Віктора Януковича.

Про це Сотник пише у своїй статті для "Апострофа".

"Мінські угоди Путіним виконані не будуть. При ньому можна забути і про повернення Криму. Війна на Донбасі так і буде то тліти, то розгорятися з новою силою. Нестабільність в Україні – те, що необхідно Путіну. З наскоку перемогти за допомогою "Новоросії" та "російського миру" в нього не вийшло, тому він буде підтримувати напруженість в Україні – з надією, що український народ одного разу втомиться і "пожене Порошенко", - пише російський журналіст.

"Думаю, не пожене – хоча б тому, що українці не стануть підігравати Кремлю, полегшуючи життя луб’янскому диктатору. Не дадуть вони йому такого "щастя" - зійти на трибуну і тріумфально констатувати: "Ну, я ж казав! Тепер-то ви бачите?...", - підкреслив Сотник.

Детальніше читайте у статті Олександра Сотника "На Заході прийнято принципове рішення "задушити путіноміку" для "Апострофу".