RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Війна на Донбасі: в Авакова заявили про повернення "Азова" на передову

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив про повернення на передову в зону проведення антитерористичної операції полків спеціального призначення "Азов" і "Донбас".

Про це повідомляє прес-служба МВС.

"У першу чергу йдеться про оперативну бригаду швидкого реагування НГУ, а також полки спеціального призначення "Азов", "Донбас". Вони повернуться на передову і будуть виконувати притаманні їм функції безпосереднього зіткнення з ворогом", – каже зорян Шкіряк.

Він підкреслив, що дані підрозділи вже не раз довели високу боєздатність і ефективність початку російської агресії. На сьогодні, сказав Шкіряк, під час чергової ескалації конфлікту, позиції українських солдатів щодня потрапляють під обстріл бойовиків, а також активізувалися ДРГ противника і снайпери.

Також радник голови МВС зазначив, що саме тому повернення добровольців, які свого часу жахали бойовиків, а зараз пройшли професійний військовий вишкіл, є виправданим.

Як повідомляв "Апостроф", 20 травня в Києві "Азов" здійснив акцію протесту з вимогою не проводити вибори на окупованій частині Донбасу.