RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

У мережі пожартували з приводу інциденту з Кучмою в Раді

У мережі з гумором прокоментували вигуки у Верховній раді "Кучма геть" на адресу екс-президента України Леоніда Кучми, які прозвучали на святковому засіданні у зв'язку з річницею Конституції.

"У відповідь Кучма дивився на депутатів, як на Гонгадзе, і тихо говорив з усмішкою - "Вас усіх знайдуть у лісі...", - написав на своїй сторінці у Facebook одесит Олег Михайлов.

Нагадаємо, екс-президента зустрів у Раді криками "Кучма геть" народний депутат другого і третього скликань Олександр Єльяшкевич. У 2000 році нардепа побили, а після оприлюднення "плівок Мельниченка" Єльяшкевич звинуватив Кучму в організації нападу. Після цього він заявив про загрозу життя, виїхав з України та отримав політичний притулок у США. У 2005 році Єльяшкевич повернувся на батьківщину.

Як повідомляв "Апостроф", з нагоди Дня Конституції України в мережі зробили іронічний колаж, де показано шість українських Конституцій: грайливо-комуністична Конституція Леоніда Кравчука, договорняково-авторитарна Леоніда Кучми, демократично-безпорадна Віктора Ющенка, дебільно-тоталітарна Віктора Януковича, криваво-кривава Олександра Турчинова та "зрадо-переможна" Петра Порошенка.