RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Стало відомо, як Україна поставила на місце ватажків ДНР/ЛНР в Мінську

В ході дискусії на переговорах у Мінську представники України змусили переговірників від бойовиків відхреститися від так званого "закону про націоналізацію українського майна", прийнятого бойовиками на окупованому Донбасі.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-секретар представника України в Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

"Свою роботу підгрупа з економічних питань початку з вимоги дати роз'яснення щодо т. зв. "закону про націоналізацію" ОРДО, інформація про який з'явилася в деяких медіа. Представник України наголосив: такі дії ми розглядаємо як повний демонтаж Мінських угод. У ході дискусії представники ОБСЄ та Росії погодилися з тим, що такі дії незаконні і суперечать духу Мінських домовленостей. Після цього представник ОРДО повідомив, що інформація про т. зв. "націоналізації" не відповідає дійсності", - написала вона.

Як повідомляв "Апостроф", між одним з колишніх ватажків самопроголошеної ДНР Ігор Стрільців (Гиркин) і екс-ватажком горлівських бойовиків Ігоря Безлера (позивний Біс) виникла суперечка через рішення терористичної ДНР привласнити майно України на окупованому Донбасі.