RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Росії розповіли, чому Путін жорстко "закручує гайки" росіянам

Президент РФ Володимир Путін все більше "закручує гайки" росіянам, готуючись до можливого вибуху непокори у зв'язку зі стрімко погіршується ситуацією в країні.

Про це у колонці для "Апострофа" написав російський журналіст і блогер Олександр Сотник.

"З 2016 року Путіним взято курс на надзвичайно жорстке утримання влади в умовах скорочення внутрішніх ресурсів. Грошей зайняти ніде, а новоспечені "друзі" в особі Мугабе їх теж не дадуть в силу відсутності як таких. Китайці – якщо і зустрічаються з Путіним, то дивляться на нього з диким прищуром: "До нас з Росії знову приїхав злодій без необхідної дірки в лобі. Як з ним, нікчемним, розмовляти? Які документи підписувати? Хіба що – Договір про здачу нам російських територій...", - пише Сотник.

"В умовах ізоляції Путін був змушений навіть піти на "мирову" з Ердоганом – таким же нестерпним пацаном, як і він сам. Постачання продуктів з Туреччини і ослаблення напруженості в туристичному бізнесі на час знизять напруження всередині "котла", але ненадовго. А далі – осінь і зима. Треба віддавати борги, які не підлягають реструктуризації, знову доведеться секвеструвати бюджет, зменшуючи і без того кастровану "соціалку". І тут надія тільки на Росгвардію, якій вже дозволили стріляти, душити і шматувати будь-якого, хто посміє відкрити свій рот в запалі невдоволення. Ще є поки що не підписаний "пакет Ярової", виношений у надрах путінської адміністрації. І Путін його неодмінно підпише, оголосивши екстремістами все населення Росії", - запевняє журналіст.

Більше читайте у матеріалі "Апострофа": Замість Росії - пустеля з руїнами: путінська система впаде ще до 2018 року