RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Скандал з Онищенком: журналіст розкрив справжне прізвище втікача

Український журналіст Денис Казанський повідомив справжнє прізвище одіозного народного депутата групи "Воля народу" Олександра Онищенка, який втік з України напередодні того, як Верховна Рада зняла з нього недоторканність.

Про це Казанський написав на своїй сторінці у Facebook.

"В Україні прізвище Онищенко оповите якоюсь дивною містикою. Я знаю двох людей, які змінили справжне (в обох випадках кавказьке) прізвище на Онищенко. Обидва вони мають в Україні серйозні проблеми із законом", — розповів журналіст.

"Один з них — Руслан Онищенко з Тореза, колишній заступник командира батальйону "Шахтарськ". Справжнє прізвище Руслана Онищенка — Абальмаз. До війни він мав бурхливе кримінальне минуле, відсидів 7 років за розбій, займався копанками, був добре відомий в Донецькій області. Після початку бойових дій став воювати за Україну. Зараз арештований за звинуваченням у мародерстві і тортурах, сидить в СІЗО", — повідомив Казанський.

"Іншому Онищенку (а насправді Кадирову) пощастило більше. Сьогодні він утік за кордон, щоб не сісти у в'язницю", — говорить журналіст про народного депутата групи "Воля народу" Олександра Онищенка.

"Тож не варто міняти своє прізвище на Онищенко. Нещасливе воно якесь", — резюмував Казанський.

Нагадаємо, сьогодні у Верховній Раді зняли недоторканність з народного депутата групи "Воля народу" Олександра Онищенка і дали згоду на його арешт.

Як повідомляв "Апостроф", Олександр Онищенко прокоментував прийняте сьогодні, 5 липня, Верховною Радою рішення про зняття з нього депутатської недоторканності та арешт, зазначивши, що зараз знаходиться в Австрії.