RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Скандальний російський співак порівняв Саакашвілі з Путіним

Відомий у минулому радянський та російський музикант Юрій Лоза, який потрапив у скандал через свою заяву, що виконавці Led Zeppelin і Rolling Stones не вміють співати, порівняв губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі з президентом РФ Володимиром Путіним.

Про це співак сказав в інтерв'ю "Апострофу".

"Ви тільки подивіться той ролик, де він (Саакашвілі) жує краватку. Якщо ти берешся управляти державою, ти повинен, принаймні, зберігати обличчя. Збереження обличчя вважається головним завданням. Тобто ти можеш все, що завгодно, робити, але якщо десь одного разу ти впустив свою гідність чи не зберіг обличчя, тобі немає місця в політиці. Не важливо, що ти зробив до цього, ти можеш все, що завгодно, робити, тільки не втрачати обличчя. Це неприпустимо для лідера. Найменша цятка на цьому обличчі, і ти не маєш права керувати країною. Ось, скажіть, де ви знайдете таке місце, де б Путін втратив обличчя?", - сказав Лоза.

Нагадаємо, 16 серпня 2008 року телерадіокорпорація BBC показала у своєму ефірі кадри, на яких тодішній президент Грузії Михайло Саакашвілі жував свою краватку. Інцидент став елементом пропаганди в інформаційній війні навколо збройного конфлікту в Південній Осетії.

Більше читайте у матеріалі "Апострофа": Це я вам як економіст кажу: Юрій Лоза про причини війни на Донбасі.