RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Стало відомо, як сили АТО з собаками переслідували бойовика "Моторолу"

Бойовик так званої ДНР Артем Разуваєв з позивним "Фріц" розповів, як в 2014 році українська армія при звільненні міста Слов'янськ Донецької області переслідувала одного з ватажків бойовиків Арсенія Павлова, відомим під позивним "Моторола".

Про це повідомляє російський сайт Life.

"Фріц опинився в одній групі з Моторолою. Їхньому загону поставили завдання підібратися через зеленку як можна ближче до блокпосту ЗСУ в передмісті Слов'янська і як слід "покошмарити" супротивника", - пишуть ЗМІ.

Відзначається, що після бою, який тривав кілька хвилин, солдати ЗСУ запросили підкріплення. Як підкреслює видання, які прибули українські прикордонники влаштували на бойовиків облаву з собаками, через що терористи розсіялися по "зеленці", розділившись на маленькі групи.

"Прикордонники ланцюгом оточували сектор. Інший раз хлопці чули гавкіт нишпорок в парі десятків метрів від себе. Небезпечніше всього було перетинати відкритий простір. Зверху постійно кружляв Мі-24 українських ВПС, а просіки патрулювали уазики прикордонної служби", - повідомляють ЗМІ.

"Фріцу з його вагою в сто кілограмів довелося попотіти. Спробуй встигни за маленьким вертким Моторолою, який пробирався через бурелом, майже не створюючи шуму. До ночі вони вибралися", - додає російське видання.

Як повідомляв "Апостроф", ватажок ДНР Олександр Захарченко заявив, що 24 червня на "Моторолу" було скоєно замах.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: