RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Нардеп викликав у мережі бурю гніву заявою про повалення Порошенко

У мережі викликало бурю гніву заяву народного депутата Єгора Соболєва з приводу спроби перевороту в Туреччині, в якому він висловився про можливість повалення президента України Петра Порошенка.

"Для мене головний урок Туреччини цієї ночі - легітимність влади насамперед тримається на волі громадян. І тут для нас багато інформації для власних планів. Бо ми маємо геть відмінну ситуацію", - написав Соболєв на своїй сторінці в Facebook.

"Не уявляю собі громадян, які б вийшли на вулиці захищати Петра Порошенка. Уявляю військових, особливо демобілізованих, які б вийшли допомагати громадянам виганяти нинішнього лідера української клептократії.

Порошенко тримається на переживанні багатьох з нас, що внутрішні потрясіння стануть вдалим часом для подальшої агресії Путіна. Тобто, як на мене, українці не менш відповідально за турків утримуються від зміни Президента вуличним шляхом, до якого ми набагато більше ніж турки готові. Путін справді найбільш зацікавлений в збереженні української клептократії. Тому під час її демонтажу ми маємо бути наполегливими і обережними водночас. Поєднувати революційні та еволюційні методи.

Наприклад, захоплення Печерського суду задля звільнення добровольця - це революційний метод. А ухвалення закону про звільнення від кримінальної відповідальності усіх добровольців - це еволюційний. Застосовуймо обидва", - заявив нардеп.

У коментарях до запису в адресу Соболєва люди висловлюють безліч негативу.

Як повідомляв "Апостроф", народний депутат Володимир Парасюк заявив, що організувати державний переворот в Україні може тільки полк спеціального призначення "Азов", що входить до складу Національної гвардії.