RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Мережі розбурхав сумний прогноз по окупованому Криму

Відомий український журналіст Віталій Портніков прокоментував рішення президента РФ Володимира Путіна включити окупований Крим до складу Південного федерального округу, зазначивши, що жителів півострова чекає сумне майбутнє.

"Путінське рішення означає, що ніякого Криму в російському політичному житті - і, можливо, пропаганді - більше не буде. Буде одна з найбідніших республік у складі Південного округу - і військова база у Севастополі. Нікого не цікавитимуть кримські дороги, кримські бюджети, кримські пенсіонери і кримські туристи", - пише він у своїй статті на сайті "ЛІГА.нет".

Своїм матеріалом Портников поділився в Facebook, де викликав ажіотаж серед користувачів соцмережі.

"Кримчани, ось і зачинилися дверцята мишоловки, запам'ятайте цей день. Зі святом!", "Звести коня. Перебити клеймо. Хоп! І ти, як і раніше просто власник великої стайні. Орди в своїх стійлах радісно жують ... ну чого їм там покладено жувати. Благоліпність розліванна!", "Ось що криза животворяща робить! При нафти по 25 Крим повернуть Україні зі свистом, а при 20-ти і з усім ЮФО і з Воронежем на додачу!", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі висловили припущення, що включення Путіним Криму до складу ЮФО викликане падінням цін на нафту.