RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Агент Путіна: екс-регіонал зробив гучну заяву щодо затриманого Єфремова

Колишній народний депутат України від Партії регіонів Володимир Ландік розповів про зв'язки затриманого екс-керівника "регіоналів" у Верховній Раді Олександра Єфремова з президентом Росії Володимиром Путіним ще до початку військових дій на Донбасі.

Про це Ландік повідомив в інтерв'ю Online.ua.

"Єфремов був агентом Кремля ще з часів комсомолу. Був агентом Кремля по Луганщині, але він також відповідав за проросійський рух по всій Україні, входив у дуже вузьке коло — разом з кумом Путіна Медведчуком", — зазначив Володимир Ландік.

Він підкреслив, що саме затриманий "регіонал" запропонував кума Путіна кандидатуру екс-депутата Луганської обласної ради Арсена Клінчаєвана посаду голови руху "Український вибір".

За словами Ландіка, найближче оточення Єфремова – екс-голова Луганської ОДА Володимир Пристюк, еск-голова Луганської облради Валерій Голенко та екс-мер Луганська Сергій Кравченко – злі на нього.

"Тому що їм Єфремов наобіцяв: "Путін прийде, будемо правити!" А тепер вони стали ізгоями в рідній області, яку (як вони вважають) вони будували і розвивали. І якщо вони підуть на вибори у 114-й округ (у Луганській області — "Апостроф"), то це для них закінчиться плачевно. А адже там люди, які постійно обирали регіоналів. А тепер зеленкою навіть поливати не будуть — просто фекаліями з відра обіллють!", — заявив Ландік.

Він підкреслив, що на відміну від своїх соратників, Єфремов не мав значно майна на Луганщині, вважаючи за краще виводити гроші в Росію, оскільки передбачив агресію РФ проти України.

Однак, як каже Ландік, у Пристюка був готельний комплекс в центрі Луганська, у Голенко була мережа заправок та картонна фабрика, а екс-нардеп від "Партії регіонів" Наталія Королевська будувала в Луганську елітні мікрорайони.

"Він (Єфремов, - "Апостроф") передбачав, що буде війна, і що місцевих любителів "російського світу" кинуть — не те, що правити не дадуть, а й нажите заберуть!", - підсумував Він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Ландік розповів, як Єфремов ініціював сепаратистський переворот в Луганську.