RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Гризня між ватажками ДНР: донецький журналіст показав таємне життя на Донбасі

Донецький журналіст Денис Казанський висміяв намагання донецьких бойовиків знайти винних у зникненні скандального ватажка диверсійно-розвідувальної групи "Рязань", росіянина Едуарда Гілазова.

Про це він написав у своєму блозі.

За його інформацією, нещодавно у вбивстві Гілазова бойовики звинуватили колишнього ватажка ДНР Ігоря Стрєлкова (Гіркіна) і Сергія Петровського (позивний Похмурий).

"Стрєлкова звинувачують у вбивстві ватажка ДРГ Рязань Едуарда Гілазова. Обоє - росіяни. Але в Україні "громадянська війна", - іронізує журналіст.

Казанський виявив гнівні листування в інтернеті між бойовиками, в яких вони зізнаються у злочинах і вказують на подробиці, які зазвичай приховують від громадськості. Зокрема, Похмурий, під ніком Сергій Дубинський в мережі заявив, що Гілазова насправді викрали, і розповів одну з історій з життя бойовиків.

"Враховуючи попередню темну історію, коли "Рязань" приспали і викинули на території РФ близько Матвєєва Кургана, не здивувався цьому викраденню", - написав бойовик в запалі листування.

Казанський також опублікував листування, з якого випливає, що Гілазов був в управлінні ФСБ в Ростові, а після зникнення його шукали через награбовані гроші, якими він з кимось не поділився.

"Веселить відповідь «Похмурого», що «Міністри МВС і МДБ» натякнули йому, хто міг завалити Гілазова. Хороші «міністри» — всі знають, але самі нічого не розслідують. Нікому не потрібен «герой боротьби за Донбас», крім тих, з ким він не поділився грошима", - іронізує журналіст, приводячи фото листування.

Казанський також призводить пост користувача під ніком Sosna – прихильника Стрєлкова і "Похмурого", який в запалі листування критикує Гілазова і паралельно розкриває страхітливу картину реалій життя на Донбасі.

"Ну а взагалі, тут все чудово. І вбивство осетинами найманця з Севастополя, і награбоване золото, і «алчевський общак», і зниклі безвісти мирні жителі в кількості 2000 чоловік, які, швидше за все, вбиті і лежать десь в ставках і посадках. Суцільний морок. Руський мир у всій красі. Ну як, хто ще чекає у себе в місті російських визволителів?", - коментує Казанський пост сепаратиста.

Як повідомляв "Апостроф", в серпні 2015 року з'явилася інформація про вбивство бойовика Гілазова.