RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Журналіст назвав найстрашнішу загрозу Росії через війну на Донбасі

Російський журналіст Олександр Невзоров побоюється, що підтримка війни на Донбасі з боку Росії загрожує обернутися вибухом сепаратизму в РФ.

Про це він сказав Ехо Москви.

"Зараз всі ці люди з Росії, які пройшли лугандонські окопи і лугандонські бараки, адже вони не пройшли школу навіть, а якийсь університет сепаратизму, так? Вони на власному прикладі переконалися про те, що сепаратизм – це так легко. Треба лише захотіти, нажратися і взяти в руки автомат Калашникова, так? ... І ось зараз ці всі вихідці з університету сепаратизму волею-неволею свої сепаратистські звички почнуть тягнути в Росію. І ось тоді та влада, яка так довго підгодовувала мерзенну донбаську війну ракетами, гречкою, виродками, кримінальниками, технікою і соляркою, ось тут вона почне до крові чухати собі карк і замислюватися над тим, що ж вона наробила", - заявив він.

Невзоров підкреслив, що як тільки режим президента Росії Володимира Путіна ослабне, сепаратизм в Росії дасть про себе знати.

"Ми ж знаємо, що публіка, ті самі 80 або 96 відсотків, вони ж взагалі покірні, вони покірні будь-яких ситуацій. І, запевняю вас, після того, як Донбас буде звільнений, ймовірно, всі ті, хто сьогодні ридають про кохання до нових республік, піднімуть жовто-блакитні прапори і заспівають про те, яка Україна велика і сильна", - упевнений Невзоров.

"При тому, що ми розуміємо, що Донбас – це прокляття і біда Росії. Адже Донбас втягнув і продовжує втягувати Росію в абсолютно ідіотську і ганебну авантюру. Адже ми ж звідти змушені будемо піти, точно так само, як ми пішли з ганьбою з Афганістану, точно так само, як ми йшли з усіх ось цих от точок подібного роду. Зрозуміло, що це закінчиться не поразкою, не перемогою, а просто ганьбою", - вважає журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Невзоров висловив захват у зв'язку зі скандальними заявами Надії Савченко.