RU  UA  EN

Середа, 17 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 квітня

16 квітня

Всі новини

Погром російських банків в Україні: в ОУН зробили нову заяву

Голова "Добровольчого руху ОУН" Микола Коханівський, який минулого року організував погроми "Альфа-банку" і "Сбербанку Росії", стверджує, що його батальйон розіслав російським банкам в Україні ультиматум.

Про це він сказав в інтерв'ю "Апострофу".

За словами комбата ОУН, приблизно два місяці тому рух вислав російським банкам в Україні ультиматум, щоб вони до 1 серпня 2016 року забралися з країни. "Вони не забралися, і тепер ми готові діяти на користь української нації", додав Коханівський, але відмовився розкрити деталі.

Також лідер ОУН допускає, що нові погроми банків можуть стати додатковим приводом для влади продовжити "переслідування добровольців". Однак Коханівський стверджує, що влада сама підштовхує до таких дій, оскільки відмовляється проводити реформи і продовжує торгувати з агресором.

Як писав "Апостроф", у лютому 2016 року представники ОУН передали до Адміністрації президента лист з вимогою звільнити політв'язнів, а потім влаштували погроми відділень "Альфа-банку" і "Сбербанку Росії", а також офісу компанії СКМ Ріната Ахметова.

Більше читайте в інтерв'ю Миколи Коханівського "Апострофу".