RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У США розповіли, чи вдарив по Трампу зв'язок з Росією

Хоча поки немає наукових підтверджень, можна припускати, що через зв'язки кандидата в президенти США Дональда Трампа з Росією від нього відвернулися виборці з українським, польським і литовським корінням.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" сказав екс-посол США в Росії Майкл Макфол.

За словами дипломата, поки немає даних опитувань, щоб стверджувати, що через підозри у зв'язках з Росією від Дональда Трампа відвернулася частина електорату. Водночас Макфол зазначив, що ці зв'язки дуже хвилюють етнічних українців, поляків та литовців, які проживають у США.

Дипломат додав, що зазвичай ці виборці підтримують республіканських кандидатів. З особистих бесід з ними він знає, наскільки сильно їх хвилює риторика Дональда Трампа. За словами Макфола, навіть незважаючи на відносно невелику чисельність виборців такого походження в США, їхні голоси можуть істотно вплинути на результати виборів, оскільки вони проживають переважно в так званих штатах, що вагаються.

Як повідомляв "Апостроф", на початку вересня кандидат від Республіканської партії США на президентських виборах Дональд Трамп вперше за останні місяці випередив за популярністю кандидата від демократів Хілларі Клінтон.

Більше читайте в інтерв'ю Майкла Макфола "Апострофу"